BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKadınlara özel iki kararname----

Kadınlara özel iki kararname

Kadınlara özel iki kararname
08 Mart 2021 - 08:59 www.finansgundem.com

ABD tarihinde yardımcısı kadın olan ilk Başkan Biden, kadınları ekonomik olarak erkeklerle eşit seviyeye çekecek iki kararnameye imza atacak.

ABD Başkanı Joe Biden 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde kadınların ekonomik alanda erkeklerle eşit olabilmesiyle ilgili iki başkanlık kararnamesi imzalayacak. Konuyla ilgili açıklama Beyaz Saray Sözcüsü Jen Psaki’den gelmişti. Biden kadınların sorunlarını öncelik haline getirdiğini belirtiyor. Joe Biden, Beyaz Saray’da birçok pozisyona kadınları atamıştı.

CİNSİYET POLİTİKA KONSEYİ'Nİ FAALİYET GEÇİRDİ

Biden ayrıca Beyaz Saray’da, Cinsiyet Politika Konseyi’ni hayata geçirerek bütün federal dairelere politika geliştirirken kadınların sorunlarını da değerlendirmeleri görevini vermişti.

Joe Biden, aday olduğu dönemde de kadın ve erkekler arasında ücret açığını azaltma vaadinde bulunmuş, kadınların sahip olduğu işlere yatırımla işyeri ayrımcılığına karşı mücadele taahhüt etmişti. Biden ayrıca Amerika tarihinde yardımcısı kadın olan ilk Başkan.

İletişim Başkanlığı'ndan Kadınlar Günü'ne özel klip

 

Pandemide kadınların yükü arttı mı?

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)