BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaMakro EkonomiJPMorgan CEO'su: ABD resesyona girecek----

JPMorgan CEO'su: ABD resesyona girecek

JPMorgan CEO'su: ABD resesyona girecek
11 Ekim 2022 - 08:02 www.finansgundem.com

JPMorgan Chase & Co CEO'su Dimon, ABD ve küresel ekonominin gelecek yılın ortasına kadar resesyona girebileceğini açıkladı.

JPMorgan Chase & Co. CEO'su Jamie Dimon,  ABD ve küresel ekonomide 6 ila 9 ay içinde durgunluk yaşanabileceği konusunda uyarıda bulundu.

Dimon, ABD ekonomisinin şu anda "aslında hala iyi durumda" olduğunu ve tüketicilerin 2008 küresel mali krizine kıyasla muhtemelen daha iyi durumda olacağını açıkladı.

Dimon, Pazartesi günü Londra'daki JPM Techstars konferansında “Ama gelecekteki şeyler hakkında konuşmadan ekonomi hakkında konuşamazsınız ve bu ciddi bir şey” dedi.

Dimon, alarm zillerini çalan göstergeler arasında kontrolden çıkan enflasyonun etkisi, faiz oranlarının beklenenden fazla artması, niceliksel sıkılaştırmanın bilinmeyen etkileri ve Rusya'nın Ukrayna'daki savaşını göstererek şunları söyledi:

"Bunlar, ABD'yi ve dünyayı iteceğini düşündüğüm çok çok ciddi şeyler demek istediğim, Avrupa zaten resesyonda ve muhtemelen ABD'yi altı ila dokuz ay sonra bir tür resesyona sokacaklar”

JPMorgan: ABD borsaları daha fazla düşemez

 

JPMorgan’ın yatırım bankacılığı gelirleri yarı yarıya düşecek

 

JPMorgan: Dünya ekonomisi resesyon riskinden uzaklaştı

 

JPMorgan'dan devlet tahvilleri tavsiyesi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)