BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaJP Morgan'ın Türkiye'ye güveni tam----

JP Morgan'ın Türkiye'ye güveni tam

JP Morgan'ın Türkiye'ye güveni tam
04 Haziran 2013 - 09:26 www.finansgundem.com

JP Morgan, Türkiye'nin bu yıl Rusya ve Güney Afrika'dan daha iyi performans göstereceğine emin

JP Morgan Türkiye piyasaları için tavsiyesini overweight olarak korudu. JP Morgan tarafından yayınlanan CEEMEA bölgesi strateji raporunda Türkiye hisse senedi piyasalarına ilişkin tavsiyesinin Overweight (Piyasa üstünde getiri) olarak korunduğu ve Yıl sonunda Türkiye'nin Rusya ve Güney Afrika gibi benzerlerinden daha fazla kazandıracağına yönelik güven içinde olunduğu dile getirildi.
JP Morgan bu beklentisinde hisse başına karlardaki pozitif revizyonların, hisse fiyatlarında yaşanan ani düşüş sonrası hisselerin ucuz kalmış olmasının, ekonomik büyümenin güç kazanmasının ve makro ekonomik arka planın güçlü görünümünün etkili olduğunu belirtti.
Türkiye için en büyük negatif etkinin son bir kaç haftada gelişmekte olan piyasalarda tahvil ve dövizde gözlenen satıştan kaynaklandığını belirten kurum bu satışlar sona ermedikçe hisse senedi piyasalarında bir ralli beklenmediğini dile getirdi.
Hafta sonu yaşanan protesto olaylarının Pazartesi günü hisse senedi piyasasına yüzde 10.5 düşüş getirdiğini ifade eden JP Morgan, bununla birlikte siyasete yönelik korkuların geçici olacağına inandığını söyledi.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)