BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkJP Morgan diğer bankaların önüne geçti----

JP Morgan diğer bankaların önüne geçti

JP Morgan diğer bankaların önüne geçti
24 Mart 2016 - 12:11 www.finansgundem.com

ABD finansının kalbi Wall Street'te yer alan yatırım bankaları arasında her iş kolu gözetilerek elde edilen gelir sıralamasında başı J.P. Morgan çekti

Wall Street yatırım bankaları arasındaki gelir yarışının kazananı belli oldu.Veri analiz şirketi Coalition'nın 2015 yılı için her iş kolunu baz alarak hazırladığı gelir raporuna göre, Wall Street bankaları arasındaki gelir yarışında ipi J.P. Morgan göğüsledi.

Coalition'ın verilerinde, J.P. Morgan sabit gelir, hisse senetleri ve bankacılık alanlarında elde ettiği gelirle 2015 yılının parlayan yıldızı olarak öne çıktı.

22,7 milyar dolarla zirveye oturdu

J.P. Morgan, geçtiğimiz yıl 22 milyar 700 milyon dolar gelir elde ederek yatırım bankacılığı ve öz semaye piyasaları kategorilerinde listenin zirvesine oturdu. J.P Morgan ayrıca sabit gelir, hisse senetleri, döviz, emtia, G10 faizleri, G10 döviz ve seküritizasyon da da rakiplerinin açık ara önünde yer aldı.

Emtia, sabit gelir, döviz kategorileri sıralamasında ikincilik koltuğuna Goldman Sachs oturdu. Goldman nakit hisse payı, vadeli işlem ve opsiyonda ve birleşme ve devralmalarda ise birinci sırada yer aldı.

Sıralamada Citigroup ve Bank of America Merrill Lynch ise üçüncülük koltuğunu paylaştılar.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)