BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinjOBS filminin fragmanı yayınlandı----

jOBS filminin fragmanı yayınlandı

jOBS filminin fragmanı yayınlandı
13 Haziran 2013 - 15:51 www.finansgundem.com

Steve Jobs'ın hayatını anlatan film "jOBS" yakında vizyona giriyor

Apple'ın efsanevi CEO'su Steve Jobs hayatını kaybettikten sonra halen gündemde kalmaya devam ediyor. Öldükten sonra hayatını anlatan kitap yazılan ve belgesel yapılan efsane isim için şimdide “jOBS” isimli sinema filmi hazırlanıyor.
Apple severlerin uzun süredir merakla beklenen filmin ilk gösterimi Sundance Film Festivali’nde yapıldı. Filmde Steve Jobs’u ünlü oyuncu Ashton Kutcher canlandırıyor. Joshua Michael Stern’in yönetmenliğini üstlendiği filmin senaryosunu Mark Whiteley kaleme aldı. Filmin ABD’de vizyona girişi için ilk olarak nisan ayı işaret edilmiş, ancak daha sonra bilinmeyen bir nedenle bu tarihten vazgeçilmişti.
Deadline Hollywood ve The Wrap’te yayınlanan haberlere göre, merakla beklenen filmin ABD’deki kesin vizyon tarihi nihayet belli oldu. Filmin yapımcısı Open Road Films jOBS’un 16 Ağustosta vizyona gireceğini doğruladı. Bu ikili Hollywood çevrelerinde pek popüler olmasa da, jOBS’un oyuncu kadrosu önemli isimler barındırıyor. Steve Jobs rolünü üstlenen Ashton Kutcher’a filmde Josh Gad, James Woods, JK Simmon ve Dermot Mulroney eşlik ediyor.
jOBS’un Türkiye’de ne zaman vizyona gireceğiyse şu an için bilinmiyor. Walter Isaacson’un yazdığı resmi Steve Jobs biyografisinden hareketle Aaron Sorkin tarafından senaryosu yazılan bir diğer Steve Jobs filminin çalışmalarıysa devam ediyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)