BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaMakro EkonomiJaponya'dan yar iletken ve piller için teşvik programı----

Japonya'dan yar iletken ve piller için teşvik programı

Japonya'dan yar iletken ve piller için teşvik programı
26 Eylül 2023 - 07:43 www.finansgundem.com

Japan Times'ın haberine göre Kishida, hükümetinin "vergi ve sosyal güvenlik yüklerini azaltmak gibi önlemlerle yatırımı ve ücret artışlarını teşvik etmeyi hedeflediğini" belirtildi

Japon medyasında yer alan haberlere göre Japonya Başbakanı Kishida, yarı iletkenler ve piller için vergi indirimlerini içeren teşvik planının ana hatlarını hazırlıyor.

Japon medyasında yer alan haberlere göre, Japonya Başbakanı Fumio Kishida, yurt içi yatırımlara yönelik vergi indirimlerini ve ücret artışını teşvik edecek önlemleri içeren bir ekonomik teşvik planının hazırlığı içinde.

Japan Times'ın haberine göre Kishida, hükümetinin "vergi ve sosyal güvenlik yüklerini azaltmak gibi önlemlerle yatırımı ve ücret artışlarını teşvik etmeyi hedeflediğini" söyledi.

Nikkei, Kishida'nın umudunun "sermaye yatırımı, ücret artışı ve insanlara yatırımdan oluşan verimli bir ekonomik döngüyü gerçekleştirmek" olduğunu söylediğini bildirdi. Teşvik paketinin aynı zamanda yarı iletkenler ve piller de dahil olmak üzere “temel stratejik alanlardan” elde edilen gelirlere yönelik vergi kesintilerini de içermesi bekleniyor.

Japonya'da enflasyon BOJ hedefinin üzerinde çıktı

 

Japonya Merkez Bankası'nın kararı Asya borsalarında düşüşe neden oldu

 

Japonya Merkez Bankası faiz oranını sabit bıraktı

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)