BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporJaponya’dan Olimpiyat Oyunları’nda korona virüse karşı 'tedbir' garantisi----

Japonya’dan Olimpiyat Oyunları’nda korona virüse karşı 'tedbir' garantisi

Japonya’dan Olimpiyat Oyunları’nda korona virüse karşı 'tedbir' garantisi
14 Nisan 2021 - 14:45 www.finansgundem.com

Uluslararası Olimpiyat Komitesi (IOC) Başkan Yardımcısı John Coates, Tokyo Olimpiyatları’nın planlanan şekilde ilerleyeceğini ve korona virüse (Kovid-19) karşı alınan tedbirlerle oyunların ‘en güvenli şekilde’ düzenleneceğini açıkladı.

Japonya’nın başkenti Tokyo’da 23 Temmuz’da düzenlenmesi planlanan Olimpiyat Oyunları’na yönelik IOC Başkan Yardımcısı John Coates’ten açıklama geldi.

Coates, Tokyo Olimpiyatları’nın planlanan şekilde ilerleyeceğini ve koronavirüse (Kovid-19) karşı alınan tedbirlerle oyunların ‘en güvenli şekilde’ düzenleneceğini açıkladı. Coates, “Oyunların gerçekleşeceğini ve mümkün olan en güvenli şekilde olacağını söylemekte tereddüt etmiyorum. Halkın, sporcuların ve diğer herkesin güvende olması için Kovid-19 ile mücadele kapsamında tüm önlemler alındı” dedi.

Öte yandan, Tokyo Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları Organizasyon Komitesi Başkan Yardımcısı Toshiaki Endo ise “Mevcut koşullar nedeniyle, Olimpiyatlar hakkında birçok fikir olduğunu anlıyorum. Bu nedenle, güvenli ve emniyetli oyunlar oynamamız gerektiği konusunda kararlıyım” dedi.

Süper Lig'de maç yasağı geliyor

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)