BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaMakro EkonomiJaponya,7 ayda ilk kez ihracat görünümünü düşürdü----

Japonya,7 ayda ilk kez ihracat görünümünü düşürdü

Japonya,7 ayda ilk kez ihracat görünümünü düşürdü
15 Ekim 2021 - 08:40 www.finansgundem.com

Japonya, tedarik zinciri kısıtlamaları ve Çin'in ekonomik yavaşlaması arasında Asya'ya giden otomobil ve elektronik parça sevkiyatlarının zirve yapmasıyla birlikte Ekim ayı ekonomik raporunda yedi ay içinde ilk kez ihracat görünümünü düşürdü.

Yine de hükümetin, ülke genelinde enfeksiyon sayılarındaki keskin düşüş sayesinde COVID-19 olağanüstü hali kaldırıldığından, özel tüketimde, özellikle hizmet harcamalarında toparlanma belirtilerine işaret ederek genel ekonomik değerlendirmesini sürdürdüğü belirtildi.

Hükümet, Başbakan Fumio Kişida'nın kabinesinin onayından sonra Cuma günü yayınladığı aylık raporunda, "Ekonomi toparlanmaya devam ediyor, ancak toparlanma hızı yavaşlıyor" yorumu yaptı.

Görünümle ilgili olarak, son rapor, KOVID-19'un yurtiçinde ve yurtdışında yayılmasından ziyade tedarik zinciri ile ilgili sorunlardan kaynaklanan risklere daha fazla vurgu yaparak, birincisine yakından dikkat edilmesi gerektiği konusunda uyarıda bulundu.

Japonya’daki Kuzey Koreli sığınmacılardan Kim’e tazminat davası

 

Japonya'da sermaye kazancı vergisinde değişiklik yok

 

Japonya'da tren seferleri durdu

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)