BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemJandarma ve EGM'den, Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusu ----

Jandarma ve EGM'den, Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusu

Jandarma ve EGM'den, Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusu
01 Kasım 2022 - 00:59 www.finansgundem.com

Emniyet Genel Müdürlüğü ve Jandarma Genel Komutanlığı, Kılıçdaroğlu'nun sosyal medyadan yaptığı açıklamaları ile ilgili suç duyurusunda bulunulacağını bildirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından CHP 'Yoksulluk Dayanışma Ofisi' kurucusu Hacer Foggo'nun da yer aldığı bir video yayımladı. Uyuşturucu ile mücadelede hükümetin eleştirildiği video ile ilgili Emniyet Genel Müdürlüğü ve Jandarma Genel Komutanlığı tarafından yapılan paylaşımda Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusu bulunacağı ifade edildi. 

Emniyet Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 177 yıllık Emniyet Teşkilatımızı 'Cari açığı kapatmak için uyuşturucu ticareti yapmak'la suçlamaktadır. Bu iftira sahibi hakkında suç duyurusunda bulunuyoruz" denildi.

Jandarma Genel Komutanlığı, "CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 183 yıllık Jandarma Teşkilatımızı 'Cari açığı kapatmak için uyuşturucu ticareti yapmak'la suçlamaktadır. Bu iftira sahibi hakkında suç duyurusunda bulunuyoruz" açıklamasında bulundu. 

Bakan Soylu'dan, Kılıçdaroğlu'nun iddialarına sert yanıt

 

 

Kılıçdaroğlu'nu üniversite yıllarında silah dayayıp kaçıran kim

 

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na referandum resti!

 



YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)