BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinKılıçdaroğlu'nu üniversite yıllarında silah dayayıp kaçıran kim----

Kılıçdaroğlu'nu üniversite yıllarında silah dayayıp kaçıran kim

Kılıçdaroğlu'nu üniversite yıllarında silah dayayıp kaçıran kim
23 Ekim 2022 - 10:56 www.finansgundem.com

Kemal Kılıçdaroğlu, üniversite yıllarında niçin kaçırıldı? Kılıçdaroğlu'nun böğrüne silah dayayıp kaçıran isim kimdi? Kılıçdaroğlu'nu darp edenler arasında hangi isimler var? İşte bu soruların yanıtı:

Son yıllarda "Helalleşme" çağrılarıyla dikkat çeken CHP lideri Kılıçdaroğlu, kendi hayatıyla ilgili çok önemli bir helalleşme gerçekleştirdi. Kılıçdaroğlu, üniversite yıllarında kendisini böğrüne silah dayayıp kaçıran Koçero (Muammer Sözügüzel) ile yıllar sonra bir araya geldi ve helalleşti.

Saygı Öztürk, Sözcü'deki yazısında tarihi helalleşmeyi kaleme aldı. Kılıçdaroğlu'nu kaçıran ve darp eden Koçero, o günkü olayı şöyle anlattı:

"Dil Tarih ve Coğrafya Fakültesi'nde bizim arkadaşlara saldırı olmuştu. Onlara destek için Abdullah Çatlı, Mehmet Nacar ve bazı arkadaşlarla birlikte gittik. Sol grubun önde gelen isimlerinden birisi de Kemal Kılıçdaroğlu'ydu. Bu kişiyi takibe aldık. Fakültenin önünden ayrılıp Ankara Radyosu ve Türk Hava Kurumu'nun olduğu tarafa doğru yürüyordu. Mehmet Nacar'la birlikte yetiştik. Tabancamı belimden çıkarıp Kılıçdaroğlu'nun birden koluna girip böğrüne dayadım. 'Sesini çıkartma ve bizimle gel' dedim. Kendisi son derece soğuk kanlıydı. Sağcıların kontrolü altında olan Ticaret Turizm Okulu'nun bahçesine götürdük. Amacımız sorgulamak ve biraz bilgi almaktı.

Ancak Kılıçdaroğlu pek bilgi vermiyordu. Bunun üzerine kendisini dövmeye başladık. Kılıçdaroğlu'nu götürmemiz, sorgulamamız, dövmemiz yarım saat sürdü. Sonra bıraktık."

YAZININ TAMAMI İÇİN TIKLAYIN

Helalleşmeden tokalaştı

 

Bahçeli: "Hesaplaşmadan helalleşme olur mu"

 

Kılıçdaroğlu: Hesap sormak boynumun borcu

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)