BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu: Hesap sormak boynumun borcu----

Kılıçdaroğlu: Hesap sormak boynumun borcu

Kılıçdaroğlu: Hesap sormak boynumun borcu
15 Ekim 2022 - 14:17 www.finansgundem.com

Bartın'da meydana gelen maden patlamasına dair açıklamalarda bulunan CHP lideri Kılıçdaroğlu, yaşanan facianın arkasındaki ihmalleri araştıracaklarını belirtti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bartın’da TTK’ye ait maden ocağında yaşanan ve 40 kişinin yaşamını yitirdiği patlamaya ilişkin bir açıklama yaptı.

Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Acımız tarifsiz… Bartın'da yaşanan faciada art arda gelen acı haberler maalesef yüreğimizi dağlamaya devam ediyor. Yaşamını yitiren emekçi kardeşlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet diliyorum. Bu elim olayı takip edeceğim, olası ihmallerin hesabını sormak da boynumun borcu!” ifadelerini kullandı.

Öte yandan, CHP’den yapılan açıklamada, Kılıçdaroğlu’nun Atalay ve Akçul’u telefonla aradığı belirtildi. Görüşmelerde maden ocağındaki patlamaya ilişkin bilgi alan Kılıçdaroğlu’nun kazada hayatını kaybeden madenciler için baş sağlığı dileğinde bulunduğu bildirildi.

Kılıçdaroğlu’nun ayrıca Başhekim Prof. Dr. Nurettin Yiyit’i arayarak Çam ve Sakura Hastanesinde tedavi altına alınan işçilerin sağlık durumuyla ilgili bilgi aldığı ifade edildi. (Sözcü)

Eşinin çizmeleriyle iyi haber bekledi

Bahçeli'den Bartın paylaşımı

Yaralı madencilerin yakınları hastanede bekliyor

CHP heyeti Bartın'da: Bu son olsun

Maden faciası dünya basınına böyle yansıdı

Erdoğan: Madenci kardeşlerimizin aileleri emanetimizdir