BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBakan Soylu'dan, Kılıçdaroğlu'nun iddialarına sert yanıt----

Bakan Soylu'dan, Kılıçdaroğlu'nun iddialarına sert yanıt

Bakan Soylu'dan, Kılıçdaroğlu'nun iddialarına sert yanıt
01 Kasım 2022 - 01:11 www.finansgundem.com

Bakan Soylu, Kılıçdaroğlu'nun 'uyuşturucu iddialarına' sosyal medya hesabı üzerinden yanıt verdi. Soylu, "Kılıçdaroğlu'nun Amerika’da hamburgercide aldığı siparişler yavaş yavaş ortaya çıkıyor" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün sosyal medya hesabından paylaştığı videoda Türkiye'deki uyuşturucu tehlikesine dikkat çeken açıklamalar yapmıştı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun iddiaları üzerine Twitter hesabından açıklamada yaptı.

Bakan Soylu, "Kılıçdaroğlu'nun ABD'de hamburgercide aldığı siparişler yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Aslı Baykal'ın istifasını hazmedemediği açık. Eşkıya takımının Yalova mahkemesi baskınının, ortaya dökülen MLKP, PKK, FETÖ ve DHKP-C ittifakının kayıp 8 saatini, belediyelerinin yolsuzluklarını örtmek için Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin polisine, jandarmasına, askerine 'uyuşturucu parasıyla cari açığı kapatıyorlar' iftirasını atması elbette ki Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin bir vatandaşına yakışmıyor. Bırakın genel başkan olmasını. Hakkında suç duyurusunda bulunuyor ve tazminat davası açıyoruz. Hem şahsımız hem de kurumlarımız olarak. Bu yıllardır uluslararası istihbarat örgütlerinin hemen hemen her dönem attığı iftiraları tekrardan Türkiye'ye atarak gündemi değiştireceğini sanıyor ama yakanı bırakmayacağız." ifadelerini kullandı. 

'Attığın iftiranın bir kuruşunu ispat edemezsen namertsin!'

Bakan Soylu açıklamalarının sonunda, ''Eğer bu attığın iftiranın 1 kuruşunu ispat etmezsen namertsin diyoruz. Tabi namertliğin elbette ki kendisi açısından bir değeri varsa.'' diye ekledi.

Jandarma ve EGM'den, Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusu

 

Kılıçdaroğlu, İngiltere'ye gidiyor

 

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na referandum resti!

 

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)