BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-Magazin James Bond her ay 1 milyon dolar zarar yazıyor----

James Bond her ay 1 milyon dolar zarar yazıyor

 James Bond her ay 1 milyon dolar zarar yazıyor
02 Kasım 2020 - 13:00 www.finansgundem.com

Son James Bond filmi 'No Time To Die'ın salgın nedeniyle ertelenmesi, film şirketi MGM'e yalnızca faizle ayda yaklaşık 1 milyon dolara mal oluyor.

The Hollywood Reporter'dan aktarılan habere göre, son James Bond filmi No Time To Die'ın salgın nedeniyle ertelenmesi, film şirketi MGM'e yalnızca faizle ayda yaklaşık 1 milyon dolara mal oluyor ve film gösterime girene kadar bu zararı telafi edemeyecek.

Halk sağlığı yetkilileri, filmin ilkbahar çıkışından önce bir aşının yaygın olarak bulunacağını düşünmediğinden ve No Time To Die'ın izleyicilerinin yaş ortalamasının daha yüksek olmasından dolayı, filmin uzun bir süre daha vizyona giremeyeceği tahmin ediliyor.

Öte yandan MGM'in filmi bir kez daha ertelemeye karar vermeden önce Cary Fukunaga’nın Bond filmini bir yayın platformuna satmaya sıcak bakması gündemde.

FİLM YAYIN ŞİRKETİNE Mİ SATILACAK?

Çıkan haberler, filmi satın almakla ilgilenen yayın platformlarından yalnızca Apple'ın uygun bir teklif verdiğini belirtiyor. MGM 650 ila 700 milyon dolar istiyordu ancak, Apple 12 aylık bir lisans için 400 milyon doların üzerine çıkmayacağını belirtti. Rapora göre, MGM satış için 600 milyon doların altına inmedi, çünkü film için harcanan parayı geri kazanmanın yanı sıra, Universal Filmin uluslararası dağıtımına yönelik hakların hallolması ve Daniel Craig, yapımcılar ve MGM'in Bond hak sahipleri Barbara Broccoli ve Michael G. Wilson'ı ikna etmesi gerekiyor.

Makarna tüketimi arttı, et tüketimi düştü

65 yaş üstü vatandaşlara şifre kolaylığı getiriliyor

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)