BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporİzmir'in asırlık çınarı icralık----

İzmir'in asırlık çınarı icralık

İzmir'in asırlık çınarı icralık
31 Aralık 2023 - 15:09 www.finansgundem.com

Trendyol 1’inci Lig ekiplerinden Altay, Alsancak Stadı’na biriken borçları nedeniyle Gençlik ve Spor Bakanlığı ile davalık oldu.

İç saha maçlarını 2021 yılında kapılarını açan Alsancak Mustafa Denizli Stadı’nda oynamak için bakanlıkla spor tesisi tahsis protokolü imzalayan siyah-beyazlı kulüp, şimdiye kadar kira, elektrik ve saha bakımı ödemelerini yapmayınca konu mahkemeye taşındı.

Altay, Süper Lig’de yer aldığı 2021-22 sezonunda Alsancak Stadı açıldıktan sonra bu statta oynadığı Hatayspor, Trabzonspor, Alanyaspor, Konyaspor, Çaykur Rizespor, Gaziantep FK, Yeni Malatyaspor, Antalyaspor, Başakşehir, Galatasaray, Giresunspor ve Kasımpaşa müsabakaları için 1 milyon 365 bin TL borçlandı.

Altay’ın ödemeleri yapmaması üzerine İzmir 26’ncı İcra Müdürlüğü üzerinden 1 milyon 365 bin TL’lik icra takibi başlatıldı.

İzmir temsilcisi, stadyumun hibrit çim saha bakım masraflarını ödememesi nedeniyle de icra takibine girdi.

Yapılan protokol gereği saha bakımları 2023 yılı nisan, mayıs, haziran, temmuz, ağustos, eylül aylarında dışarıdan bir firmaya yaptırılırken, ödemeleri gerçekleştirmeyen Altay’a 720 bin TL’lik icra takibi başlatıldı.

Mali açıdan zor günler geçiren ve kadrosu dağılma tehlikesi yaşayan siyah-beyazlılarda göreve kasım ayında gelen yönetim geçmiş dönem borçları nedeniyle iyice sıkıntıya girdi.

Aziz Yıldırım'ın kuzeni Sürreyya Yalçın icralık oldu

 

Halis Toprak'ın damadı ev sahibi ile icralık oldu: Kirasını ödeyemiyor!

 

186 otel icralık oldu

 

Ankara'nın gözde sitesi icralık oldu

 

500 hastane icralık durumda

 

Hadise'nin ablası icralık oldu

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)