BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporBusenaz Sürmeneli ve Buse Naz Çakıroğlu'ndan altın madalya----

Busenaz Sürmeneli ve Buse Naz Çakıroğlu'ndan altın madalya

Busenaz Sürmeneli ve Buse Naz Çakıroğlu'ndan altın madalya
27 Nisan 2024 - 19:27 www.finansgundem.com

Milli Boksör Buse Naz Çakıroğlu Rus rakibi Anastasia Kool'u mağlup ederek Avrupa Şampiyonu oldu. Çakıroğlu'ndan birkaç saat sonra farklı bir siklette maça çıkan Milli boksörümüz Busenaz Sürmeneli de Avrupa Şampiyonu olarak altın madalya kazandı

Sırbistan’ın başkenti Belgrad’da düzenlenen 2024 Avrupa Büyükler Boks Şampiyonası’nda çeyrek finalde İspanyol rakibi Marta Lopez Del Abbol’u, yarı finalde ise Bulgar sporcu Venelina Poptoleva’yı geçerek finale yükselen Buse Naz Çakıroğlu, 54 kiloda finalde karşı karşıya geldiği Anastasiia Kool’u üç rauntta da 5-0 mağlup ederek altın madalyanın sahibi oldu.

ÜÇÜNCÜ KEZ AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU YAŞADI

Türkiye'nin Olimpiyatlara kota kazanan ilk kadın boksörü olarak adını tarihe altın harflerle yazdıran Dünya ve Avrupa Şampiyonu mili boksör Buse Naz Çakıroğlu, 2024 Avrupa Büyükler Boks Şampiyonası’nda aldığı altın madalya ile üst üste üçüncü kez Avrupa Şampiyonu oldu. 2019’da İspanya, 2022’de de Karadağ’da Avrupa şampiyonluğuna ulaşan Buse Naz Çakıroğlu, dördüncü kez final mücadelesi verdiği 2024 Büyükler Avrupa Boks Şampiyonası’nda kariyerindeki üçüncü şampiyonluğuna ulaşmış oldu. Büyükler Avrupa şampiyonalarında iki altın, bir gümüş madalyası bulunan Çakıroğlu, dördüncü kez finale kaldığı organizasyonda üçüncü altınını kazanmış oldu.

Busenaz Sürmeneli Avrupa şampiyonu

Sırbistan'da gerçekleştirilen 2024 Büyükler Avrupa Boks Şampiyonası'nda Busenaz Sürmeneli, altın madalya kazandı.

Başkent Belgrad'da düzenlenen organizasyonda Busenaz Sürmeneli, kadınlar 66 kilo finalinde Rusya'dan Albina Moldazhanova'yla karşılaştı.

Rakibini üstün bir oyunla mağlup eden Busenaz, Avrupa şampiyonu oldu.

Busenaz kariyerindeki eksik halkayı tamamladı

Busenaz Sürmeneli, kariyerinde ilk kez Avrupa şampiyonluğu elde etti.

Olimpiyat, dünya, Akdeniz Oyunları, Avrupa Oyunları şampiyonlukları bulunan Busenaz, ilk kez finalde mücadele ettiği Avrupa Şampiyonası'nda da altın madalya kazandı ve kariyerindeki tek eksik şampiyonluğu tamamladı.

Buse Naz Çakıroğlu'ndan altın madalya

 

Buse Naz Çakıroğlu'ndan gümüş madalya

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)