BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİzmir'de suç örgütü çökertildi----

İzmir'de suç örgütü çökertildi

İzmir'de suç örgütü çökertildi
23 Mart 2017 - 17:16 www.finansgundem.com

İzmir'de yapılan operasyonda yaralama, tehdit, şantaj. kundaklama ve silahlı eylemlerle insanlara panik ve korku salarak menfaat sağlama suçlarından dolayı 47 kişi gözaltına alındı

İzmir'de yaralama, tehdit, şantaj, kundaklama, silahlı saldırı gibi eylemlerle panik ve korku salarak maddi menfaat elde ettikleri öne sürülen suç örgütünün üyelerine yönelik operasyonda 47 şüpheli gözaltına alındı.

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, kentte "adi suç çetesi" olarak değişik suçlara karıştıkları belirlenen bazı kişileri takibe aldı. Yaklaşık 5 ay süren takipte çete üyelerinin Alsancak semtinde bir eğlence merkezine silahlı saldırı hazırlığında olduğunu belirleyen ekipler, operasyon başlattı. Operasyonda 3'ü kadın 47 şüpheli gözaltına alındı. 

Zanlıların adreslerinde yapılan aramalarda, 3 kalaşnikof marka uzun namlulu silah, 1 el bombası, çeşitli çap ve markalarda 23 tabanca, 13 pompalı av tüfeği, 2 kurusıkı tabanca, 35 kalaşnikof fişeği, 207 tabanca mermisi, 96 av tüfeği fişeği ile 16 kilogram esrar ele geçirildi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)