BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaKripto Paralarİzmir'de kripto para madenciliği operasyonu----

İzmir'de kripto para madenciliği operasyonu

İzmir'de kripto para madenciliği operasyonu
25 Eylül 2021 - 16:02 www.finansgundem.com

İzmir'in Gaziemir ilçesinde, jandarma ekiplerince evine düzenlenen operasyonda; satışını yaptığı, kripto para madenciliğinde kullanılan cihazla yakalanan B.Ö., gözaltına alındı.

İl Jandarma Komutanlığı Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Irmak Mahallesi'nde B.Ö.'nin, evinde kripto para madenciliğinde kullanılan cihazı sattığı bilgisi üzerine harekete geçti. Yapılan teknik ve fiziki takibin ardından 13 Eylül’de belirlenen adrese operasyon düzenlendi. Evde yapılan aramada; 1 ana kart, 1.8 GB RAM, 1 işlemci, 1 power supply, 6 ekran kartı, 132 GB USB bellek, 4 soğutucu fan ile piyasa değeri 512 bin lira olan ve kripto para madenciliğinde kullanılan cihaz ele geçirildi. Gözaltına alınan B.Ö. hakkında '6493 sayılı Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para Kuruluşları Hakkında Kanun'a aykırılık' suçundan adli işlem başlatıldığı belirtildi.

Kripto paraların bağımsızlığı tartışılmaya başlandı

 

Çin'den kripto para kararı: Yasa dışı ilan etti!

 

‘Kriptolarda düzenlemeyi abartmayın’ uyarısı!

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Sai29 Eylül 2021 00:00

    Ne zaman madencilik ülkede yasaklandı ki :D Utanmadan yazmışlar 1 anakart 1 8 gb ram, gül gül öldük :D Satışını yapıyormuş, piyasa değişir ikinci el satarda alırda size ne :DD bide bombaymış gibi dokunuyorlar la oyun oynanıyor o kartlarla :DD 512 binlik makine varmış, merak ettim hangi makineymiş o :DD en baba kazıcı 100 200 bin, ki onunda ithalinde vergisi ödeniyörsa bir engel yok. Haha muhimmat pozu gibi bide poz vermişler.