BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİYİ Parti Sözcüsü'nden Akşener açıklaması----

İYİ Parti Sözcüsü'nden Akşener açıklaması

İYİ Parti Sözcüsü'nden Akşener açıklaması
23 Temmuz 2018 - 12:22 www.finansgundem.com

İYİ Parti Sözcüsü Aytun Çıray, olağanüstü kurultayda ortak imza ile Meral Akşener'i genel başkan adayı olarak göstereceklerini açıkladı.

İYİ parti Sözcüsü Aytun Çıray şunları söyledi:

Biliyorsunuz bu hafta sonunda Afyon’da İYİ Parti’nin bir çalıştay toplantısı kampı yapıldı. Bu çalıştayın amacı; geçtiğimiz seçim döneminde yaşadıklarımız, oradan çıkardığımız deneyimler ve bu deneyimler ışığında gelecek siyasetine nasıl bir perspektif ortaya koyacağımız ve ortaya çıkan bu yeni rejimde yeni siyasetin nasıl olması gerektiği konusunda bir karşılıklı tartışmalı fikir alışverişine dayanan geniş katılımlı bir toplantı yapıldı.

Bu toplantı sırasında, son gününde serbest tartışmada yönetime eleştiriler ve takdirler söylendi. Sayın genel başkan, Türk siyasi tarihinde pek az görülecek şekilde, esasen başarılı olmuş olmamıza rağmen, kendi koyduğu hedeflere ulaşamadığı için büyük bir sorumlulukla İYİ Parti’yi olağanüstü büyük kurultaya davet etti, çağrı yaptı.

'HİÇBİRİMİZİN TELEFONLARI SUSMADI'

Doğrusu bu diğer liderler için, Türkiye demokrasisi için bir ders olmalı diye düşünüyoruz. Tabi bu sayın genel başkan, bu açıklamasından sonra bir tweet atarak bir daha da aday olmayacağını ifade etti. Bu kendi iradesidir, beyanlarıdır. Ancak bu partinin en alt kademesinden en üst kademesine kadar ayrıca başka bir irade ortaya çıktı. Bu irade de sayın genel başkanın, hepimizin ortak imza ve teklifleriyle ilk yapılacak kongrede genel başkan adayı gösterilmesidir.

Bahçeli'den İYİ Parti'nin kongre kararına ilk yorum

 

İYİ Parti çalıştayındaki gerginliğin perde arkası

 

İYİ Parti kongreye gidiyor

 

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ABDULLAH23 Temmuz 2018 23:28

    ŞOVDA YAPSAN ..BLOF ..YAPSAN MERAL TEYZE..KAÇINILMAZ SON...MİLLETİ KANDITMAYIN...İNANINKİ MİLLET SİZDEN AKILLI..DÖKME SUYLA DEĞİRMEN DÖNMEZ...ÇÜNKÜ FİZİK KURALINA TERS KARDEŞİM..KONIŞTURMAYIN...

  • Yeni Türkiye23 Temmuz 2018 14:29

    Yaz mevsiminde adamı ÇIRA gibi yakarlar. Kimi gösterirseniz gösterin ne faydası olacak. Koca bir iş. Proje bitti fiş çekildi.

  • Yt23 Temmuz 2018 15:57

    Asıl proje denen şey yeni Türkiye dediğiniz dandik şeydir. Türkiye Devleti'nin tüm yetişmiş kadroları dağıtıldı. Tüm yerleşik kurumları mahvedildi. Herşeyi tek kişiye bağlamak için. Herkes yularını tek kişiye verdi. Bunun adı büyük devlet değil büyük kişi olur, onun adı da padişah olur zaten. Bunu da iyi bişeymiş gibi anlattılar halka. O zeki denen halk da bunu yedi maalesef. Daha diyecek bişey yok. Malzeme bu. Zeka bu demek ki.

  • recai23 Temmuz 2018 12:58

    baska alternatifiniz yok...