BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİYİ Parti kongreye gidiyor----

İYİ Parti kongreye gidiyor

İYİ Parti kongreye gidiyor
22 Temmuz 2018 - 19:24 www.finansgundem.com

Olaylı geçen Afyon kampı sonrasında İYİ Parti olağanüstü kongreye gitme kararı aldı

Afyon’da kamp yapan İYİ Partililer son günde milletvekili listelerinden rahatsız olanların tepkileri üzerine olağanüstü kongreye gitme kararı aldı. Kampın son gününde bu rahatsızlıklar partililer tarafından dile getirilirken Meral Akşener’in, “Parti içi demokrasinin olmadığı bir yerden koptuk geldik. Parti içi demokrasiyi sağlayacağız. Başarısızlıkları üzerime alıyorum” dedi. Akşener’in aday olduğu öğrenildi. İYİ Parti'de seçimli olağanüstü kongrenin 3 hafta içerisinde yapılacağı öğrenildi.

AYDIN: LİDERİMİZİN ARKASINDAYIZ

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın en geç 1 ay içinde kongreyi yapacaklarını söyledi. Habertürk’te konuşan Aydın, Meral Akşener’in yeniden aday olacağını ifade etti.

Aydın şunları söyledi:

"Biz liderimizin arkasındayız kendisini sonuna kadar destekliyoruz. İYİ Parti bir yerde kendi küllerinden yeniden doğacak bir atılım hamlesi yapma kararı aldı. Bu, Türk demokrasisine de örnek olsun. Delegenin kararlı tutumu sonrasında genel başkan adayı olma cesareti gösterecek biri olacağını sanmıyorum.

ALİ TÜRKŞEN: SIKINTI YOK

İYİ Parti kurucu üyelerinden Ali Türkşen "İstifa filan yok sadece seçimli kongre kararı aldı sayın başkanımız. Her hangi bir sıkıntı yok. İyi parti yoluna aynı şekilde devam edecek" açıklamasında bulundu.

Meral Akşener İYİ Parti'yi bıraktı mı?

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)