BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİthal hırsızlardan banka önünde tuzak----

İthal hırsızlardan banka önünde tuzak

İthal hırsızlardan banka önünde tuzak
12 Kasım 2023 - 11:52 www.finansgundem.com

Ümraniye’de Şili uyruklu iki kişi, bankaya para yatırmak için gelen bir kişinin otomobilinin lastiğini patlatarak içinde 200 bin lira bulunan çantayı çaldı.

Ümraniye'de otomobilinin lastiğini patlattıkları E.E.'nin aracındaki, içinde 200 bin lira bulunan çantayı çaldıkları iddia edilen Şili uyruklu 2 şüpheli, polis tarafından yakalandı. Şüphelilerin hırsızlık yaptıkları anlar, güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, Ümraniye'de, 7 Kasım Salı günü, saat 11.00 sıralarında meydana geldi. Bankaya para yatırmak için gelen E.E., otomobilinin lastiğinin patladığını gördü. Bankaya girmeden önce lastiği değiştirmek için bir süre uğraşan E.E., otomobilde, içinde 200 bin lira bulunan çantasının çalındığını fark ederek polise başvurdu. 

HIRSIZLIK ANLARI KAMERADA

Güvenlik kamera görüntülerini inceleyen Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, E.E.'nin otomobilin patlayan lastiğini değiştirmeye çalıştığı sırada, sol arka kapıya yaklaşan bir kişinin içinde para bulunan çantayı alarak uzaklaştığı, daha sonra kendisini bekleyen suç ortağının kullandığını otomobile bindiğini gördü.

ŞİLİ UYRUKLU HIRSIZLAR FATİH'TE YAKALANDI

Polis, şüphelilerin kullandığı otomobilin izini sürerek şüphelilerin kimliklerini tespit etti. Şili uyruklu şüpheliler Fabian O.P.G.(40) ile Patricio E.R.V. (42), Fatih'te düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Asayiş Şube Müdürlüğü'nde işlemleri yapılan şüpheliler, adliyeye sevk edildi. 

Kargocu karı kocadan şoke eden hırsızlık

 

Pahalılıkla birlikte hırsızlık arttı: Tuvalet kağıtlarına alarm!

 

İETT otobüsünü çalan hırsız yakalandı

 



YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)