BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-Magazinİtalyan polisi, ünlü futbolcuyu uyuşturucu kaçakçısı sandı----

İtalyan polisi, ünlü futbolcuyu uyuşturucu kaçakçısı sandı

İtalyan polisi, ünlü futbolcuyu uyuşturucu kaçakçısı sandı
18 Temmuz 2022 - 13:11 www.finansgundem.com

İtalyan polisi, Birinci Futbol Ligi Serie A takımlarından Milan'da forma giyen 27 yaşındaki Fransız futbolcu Tiemoue​​​​​​​ Bakayoko'yu uyuşturucu kaçakçısı zannetti.

İtalya'da polis, Milan'ın oyuncusu Tiemoue​​​​​​​ Bakayoko'yu uyuşturucu kaçakçısı zannedip trafikte durdurdu ve üst araması yaptı. Durdurdukları kişinin Milan'da forma giyen Bakayoko olduğunu fark eden polisler, futbolcudan özür diledi.

La Gazzetta dello Sport'taki haberde Milano'da Senegalli ve silahlı oldukları söylenilen uyuşturucu kaçakçılarını arayan polisin, 3 Temmuz'da Gae Aulenti meydanı çevresinde şüphelendikleri koyu renk camları olan SUV model bir aracı durdurduğu ve şoför mahallindeki kişiyi silah doğrultarak arabadan indirip üst araması yaptığı belirtildi.

ÖZÜR DİLEYİP SERBEST BIRAKTILAR

Polislerden birinin, üst araması yapan meslektaşını, uyarmasıyla aradıkları kişinin Bakayoko olduğunun anlaşıldığı ve böylece polislerin biraz da şaşkınlıkla ünlü futbolcudan özür dileyip, kendisini serbest bıraktıkları bildirildi.

Bakayoko'ya üst araması yapılan o anlar, trafikte bir kişi tarafından görüntülendi. Bu görüntülerin kısa süre önce sosyal medyada paylaşılmasıyla olay basına yansıdı.

GÖRÜNTÜLER SOSYAL MEDYADA TEPKİ YARATTI

Sosyal medyada tepki çeken görüntülerde bir polisin agresif şekilde Bakayoko'ya üst araması yaptığı, bir başka polisin ise o sırada araçtaki diğer kişiye silah doğrulttuğu görülüyor. Bu sırada, bir polis memurunun, Bakayoko'nun üstünü arayan meslektaşını, durdurdukları kişinin aradıkları şüpheli değil, Milanlı futbolcu olduğunu söylemesi üzerine polislerin yaşadığı şaşkınlık net şekilde görülüyor.

Bazı kullanıcılar, İtalyan polisinin bu sert tavrının durdurdukları kişinin siyahi olmasından kaynaklandığını ve bunun ırkçılık olduğu yorumunu yaptı.

Kedisini tekmeleyen futbolcuya 180 saat kamu hizmeti cezası

 

Ukrayna'ya transfer için giden gurbetçi futbolcu, sığınakta mahsur kaldı

 

Brezilyalı futbolcu Robinho için 'yakalama emri' talebi

 

En değerli 10 futbolcudan sekizi İngiltere'de

 

FIFA Yılın Futbolcusu Ödülü sahibini buldu

 

Eski futbolcu yurt dışına kaçmaya çalışırken yakalandı!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)