BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİtalyan büyükelçi balkondan düşerek öldü----

İtalyan büyükelçi balkondan düşerek öldü

İtalyan büyükelçi balkondan düşerek öldü
21 Şubat 2022 - 03:14 www.finansgundem.com

İtalya'nın Avustralya Büyükelçisi Tardioli, tatil için geldiği ülkesinde hayatını kaybetti. Büyükelçi Tardioli'nin konutunun balkonundan düşerek öldüğü belirlendi

İtalyan basınında yer alan haberlere göre, birkaç günlük tatilini geçirmek üzere İtalya'nın Foligno kentinde bulunan İtalya'nın Avustralya Büyükelçisi Francesca Tardioli, dün akşam konutunun balkonundan düşerek hayatını kaybetti.

Olayla ilgili İtalyan jandarmasının soruşturmasının sürdüğü, yapılan ilk incelemeler sonucunda, Tardioli'nin dengesini kaybederek balkondan düştüğü kaydedildi. 57 yaşındaki Tardioli'nin Eylül 2019'dan bu yana Avustralya'da İtalya'nın Kanberra Büyükelçisi olarak görev yaptığı belirtildi.

İtalya Dışişleri Bakanlığı da Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Büyükelçi Tardioli’nin ölümünün yasının derin üzüntüyle tutulduğu ve kendisinin büyük bir diplomat ve devlet hizmetkarı olarak hatırlanacağı ifade edildi.

İtalya'da kenevir ekimine izin yok

 

İtalya'da 50 yaş üstüne aşı zorunluğu

 

İtalya'da aşı karşıtlarından Roma'da protesto

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)