BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİtalya: Rusya'nın yaptığı haksız saldırganlık----

İtalya: Rusya'nın yaptığı haksız saldırganlık

İtalya: Rusya'nın yaptığı haksız saldırganlık
24 Şubat 2022 - 11:13 www.finansgundem.com

İtalya Başbakanı Mario Draghi, Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik saldırısını kınadıklarını ve Ukrayna halkının yanında olduklarını duyurdu.


Başbakan Draghi yaptığı açıklamada, "İtalyan hükümeti, Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik saldırısını kınıyor. Bu haksız ve gerekçesizdir. İtalya, bu dramatik anda Ukrayna halkına ve devlet kurumlarına yakındır. Birlik ve kararlılık içinde ivedilikle bir yanıt vermek için Avrupalı (AB) ve NATO müttefikleriyle birlikte çalışıyoruz" değelendirmesinde bulundu.

Rusya uluslararası hukuku ihlal ediyor

Dışişleri Bakanı Luigi Di Maio da Twitter'dan, "Rus askeri operasyonu, İtalya'nın şiddetle kınadığı, Ukrayna'ya yönelik son derece ciddi ve haksız bir saldırganlıktır. Uluslararası hukukun ihlalidir. İtalya, AB ve Atlantik'ten (NATO) ortaklarıyla beraber Ukrayna halkının yanındadır" dedi.

Bu arada, Di Maio'nun Dışişleri Bakanlığı kriz masasını acil toplantıya çağırdığı ve İtalya'nın Kiev Büyükelçisi Pier Francesco Zazo ile video bağlantıyla görüştüğü basına yansıdı. İtalya'da farklı kesimlerden siyasi partiler de Rusya'nın Ukrayna'ya müdahalesini kınadı.

Rusya'nın saldırısı sonrası Avrupa'da gaz fiyatları yükseldi

Rusya'nın Ukrayna'ya saldırdığı anlar

AB'den Rusya'ya yönelik bir dizi yaptırım kararı

Rusya'nın askeri harekatı uzaydan böyle görüntülendi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)