BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-Magazinİstanbul'da yağışlar ne kadar sürecek ?----

İstanbul'da yağışlar ne kadar sürecek ?

İstanbul'da yağışlar ne kadar sürecek ?
09 Haziran 2017 - 09:25 www.finansgundem.com

İstanbul'da sabaha karşı başlayan yağmur etkili olmaya başladı. Yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar zor anlar yaşadı. Yağışların yarın sabaha kadar sürmesi bekleniyor.

Güne yağışla başlayan İstanbul’da, tedbiri elden bırakmayan vatandaşlar yağmurlukları ve şemsiyeleriyle dışarı çıkarken, yağmura dışarıda yakalananlar ise otobüs durakları, simitçi şemsiyeleri, apartman girişi gibi kapalı yerlere sığındı. Yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşların zor anlar yaşadığı görüldü. Yağış nedeniyle bazı yollarda da su birikintileri oluştu.

Meteoroloji verilerine göre yağışlar yarın sabah saatlerine kadar aralıklarla devam edecek.

İstanbul’un iki yakasını birbirine bağlayan Fatih Sultan Mehmet Köprüsü üzerinde ise saat 08:30 sıralarında trafik kazası oldu. Avrupa istikametinde yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda meydana gelen kaza sonrası yol bir süre trafiğe kapandı. Kaza nedeniyle kilometrelerce araç kuyruğu oluştu. TEM’de trafik yoğunluğu Ümraniye’ye kadar uzandı. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nün yine Avrupa istikameti de köprüdeki bakım ve onarım çalışmaları yüzünden kilitlendi. Anadolu Yakası’ndan Avrupa Yakası’na karayoluyla girişler neredeyse durma noktasına geldi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)