BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİstanbul'da kısıtlama biter bitmez caddeler doldu----

İstanbul'da kısıtlama biter bitmez caddeler doldu

İstanbul'da kısıtlama biter bitmez caddeler doldu
11 Mayıs 2020 - 05:56 www.finansgundem.com

İki günlük sokağa çıkma kısıtlamasının sona ermesinin ardından İstanbul trafiğinde yoğunluk dikkat çekti. 15 Temmuz Köprüsü'nde özellikle Anadolu yakasından Avrupa yakasına geçişte araç kuyruğu oldu. Akaryakıt istasyonları doldu

Yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında 24 ilde 9 ve 10 Mayıs'ta uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması tamamlandı.

Uygulamanın son bulmasıyla beraber İstanbul'da vatandaşlar özellikle akaryakıt istasyonlarının marketlerinde yoğunluk oluşturdu.

Şehrin işlek caddelerinin yanı sıra ana arterlerde de araç hareketliliği gözlendi. Kentin bazı bölgelerinde oluşan trafik yoğunluğu dikkati çekti.

15 Temmuz Köprüsü'nde Anadolu yakasından Avrupa yakasına geçişte araç kuyruğu oluştu. 

İBB mobil uygulamasının verilerine göre saat 00.30 itibarıyla trafik yoğunluğu yüzde 4'e ulaştı.

Kısıtlamanın kalkmasının ardından Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi'ne giden vatandaşların bir kısmının maske takmadığı ve sosyal mesafeyi korumadığı gözlemlendi.

Kısıtlamanın sona ermesiyle Silivri'de de çok sayıda vatandaş, caddelerde yürüyüşe çıkarken, bazıları da benzinliklerdeki marketlere gitti.

ANKARA'DA TRAFİK YOĞUNLUĞU

İçişleri Bakanlığı'nca koronavirüs tedbirleri kapsamında 24 şehirde hafta sonu uygulanan sokağa çıkma yasağının gece yarısı itibariyle sona ermesinin ardından, Ankara'nın işlek noktalarından olan 15 Temmuz Kızılay Milli İrade meydanında trafik yoğunluğu oluştu. 
Öte yandan, polis ekiplerince, kontrol noktalarında durdurulan araçların 'yol izni' olup olmadığı kontrol edilirken, yasak sonrası açılma ihtimali olan market, büfe benzeri işletmeler denetlendi.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Fenasi11 Mayıs 2020 06:49

    Dolacak tabi corona morona boş iş bırakın insanlar işine baksın şehirler arası kısıta acilen kalksın artık bu me saçmalık böyle