BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPiyasaİstanbul'da Avrupa iş dünyası zirvesi yapılacak!----

İstanbul'da Avrupa iş dünyası zirvesi yapılacak!

İstanbul'da Avrupa iş dünyası zirvesi yapılacak!
07 Ekim 2013 - 12:25 www.finansgundem.com

Avrupa Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği üyesi 43 ülkenin başkanları İstanbul’da bir araya gelecekler.

Avrupa Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği (Eurochambres) üyesi 43 ülkenin Odalar Birliği Başkanları, profesyonel şirket yöneticileri, akademisyenler ve düşünce kuruluşu temsilcileri, 16 Ekim'de Eurochambres Ekonomik Forumu için İstanbul'da bir araya gelecek.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden (TOBB) yapılan açıklamada, Eurochambres Ekonomik Forumu öncesi, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve Eurochambres Başkanı Alessandro Barberis'in yarın basınla sohbet toplantısı düzenleyeceği bildirildi.
TOBB ve Avrupa Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği ev sahipliğinde 16 Ekim 2013'de yaklaşık 250 yabancı temsilcinin katılacağı Eurochambres Ekonomik Forumu'nun ana gündemi "Büyümeye Yatırım" olacak. Yeni iş kuranlara destek, finansmana erişim, sürdürülebilir sanayi, kadın girişimcilik, yeşil ekonomi, dijital hizmetler ve iş dünyasının ihtiyaç duyduğu beceriler de gündemdeki diğer konular arasında yer alacak.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)