BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSpor"İstanbul 2020 UEFA Şampiyonlar Ligi Finali" internet sitesi açıldı----

"İstanbul 2020 UEFA Şampiyonlar Ligi Finali" internet sitesi açıldı

İstanbul 2020 UEFA Şampiyonlar Ligi Finali internet sitesi açıldı
21 Şubat 2020 - 14:59 www.finansgundem.com

Türkiye Futbol Federasyonu, İstanbul'da Atatürk Olimpiyat Stadı'nda 30 Mayıs'ta oynanacak 2020 UEFA Şampiyonlar Ligi Finali için özel haberler ve bilgiler içeren internet sitesini yayına açtı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) futbolseverlerin, "https://uclfinal.tff.org" adresinden İstanbul, Atatürk Olimpiyat Stadı, ikonik mekanlar ve turistik yerler hakkında bilgi alabileceği belirtildi.

İnternet sitesinde, futbolseverlere seslenen TFF Başkanı Nihat Özdemir, "Burada, Türkiye Futbol Federasyonunun, uluslararası takvimin en büyük maçına ev sahipliği yapmak için nasıl hazırlanacağı hakkında ihtiyacınız olan tüm bilgileri bulacaksınız." ifadesini kullandı.

Şampiyonlar Ligi heyecanı Chelsea-Bayern Münih ve Napoli-Barcelona maçlarıyla kaldığı yerden devam UEFA Şampiyonlar Ligi'nde son 16 maçları 25 Şubat Salı günü oynanacak Chelsea-Bayern Münih ve Napoli-Barcelona maçlarıyla devam edecek. Bir sonraki gün Olimpik Lyon evinde İtalyan devi Juventus'u ağırlarken, Real Madrid, İngiltere Premier Ligi'nin son şampiyonu Manchester City ile karşılaşacak.

Diğer maçlarsa şöyle: RB Leipzig-Tottenham, Valencia- Atalanta, Paris Saint Germain-Borussia Dortmund, Liverpool-Atletico Madrid.

2019-2020 Şampiyonlar Ligi'nde grup aşaması 11 Aralık Çarşamba günü oynanan karşılaşmalarla tamamlanmıştı.

Liverpool İstanbul'da oynanan UEFA Süper Kupa Finali'nde penaltılarla gülmüştü
İstanbul'da geçtiğimiz ağustos ayında oynanan UEFA Süper Kupa Finali'nde iki Premier Lig ekibi Liverpool ve Chelsea kozlarını paylaşmış, 2-2 biten karşılaşmanın galibi penaltı atışları sonrası kırmızı beyazlı ekip Liverpool olmuştu.

Liverpool taraftarı 2005 İstanbul finalini unutamıyor

İngiliz ekibi Liverpool 25 Mayıs 2005'te İstanbul'da oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi Finali'nde büyük bir başarıya imza atmıştı. İtalya'nın Milan takımıyla karşılaşan kırmızı beyazlı ekip ilk yarıyı 3-0 geride tamamlamasına rağmen, ikinci yarıda 3 gol bulup durumu 3-3'e getirmiş, penaltı atışları sonucunda da rakibine 3-2'lik üstünlük sağlayarak kupaya 5. kez uzanmıştı.

Bu maç, Liverpool taraftarları arasında takım tarihinde oynanan en önemli geri dönüşlerden biri olarak kabul ediliyor. İstanbul'da oynanan maçı unutamayan Liverpool taraftarları için bu maçı konu edinen bir sinema filmi bile çekilmişti. 2014 yılında vizyona giren One Night in Istanbul adlı yapım, hırsızlar tarafından elleri bağlanıp soyulan bir Liverpool taraftarının İstanbul'a gelip maça gidememesini konu alıyor.

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)