BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİsrail'den Ukrayna’ya 6,4 milyon dolarlık sahra hastanesi----

İsrail'den Ukrayna’ya 6,4 milyon dolarlık sahra hastanesi

İsrail'den Ukrayna’ya 6,4 milyon dolarlık sahra hastanesi
15 Mart 2022 - 14:28 www.finansgundem.com

İsrail Büyükelçiliği, Ukrayna'ya sahra hastanesi gönderilmesinin hükümet tarafından onaylandığını duyurdu. Hastanenin maliyeti ise 6,4 milyon dolar.

İsrail Büyükelçiliği tarafından paylaşılan basın bülteninde, Ukrayna’ya 6,4 milyon dolarlık bir sahra hastanesi kurulacağını ve bunun İsrail hükümeti tarafından onaylandığını açıklandı. Parlayan Yıldız (Kochav Meir) adı verilen insani yardım misyonunun, savaş yüzünden ülkenin batısına göç eden birçok Ukraynalıyı tedavi etmeyi amaçladığı belirtildi. Hastanenin yaklaşık bir ay hizmet vermesi bekleniyor.

İsrail Dışişleri Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı tarafından yönetilecek operasyon Sheba Tıp Merkezi, Clalit Sağlık Fonu'na ait Schneider Çocuk Tıp Merkezi ile sağlık sistemi genelindeki tıbbi ve hemşirelik personelinden oluşan bir heyet tarafından yürütülecek.

Bir ay için bir sahra hastanesinin kurulması ve işletilmesi için gereken 21 milyon yeni İsrail Şekeli, yani 6,4 milyon dolar tutarındaki maliyet İsrail Başbakanlığı, Dışişleri Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı tarafından finanse edilecek. İsrail'deki birçok ulusal ve sosyal projeye destek olan Schusterman Ailesi ve The Joint de finansal katkıda bulunacak.

Sahra hastanesinde bir acil servis odası, bir doğum odası ile erkek, kadın ve çocuk hastaların tedavi edileceği bölümler yer alacak. Hastanede yer alacak görüntüleme ve laboratuvar cihazları mobil teknoloji kullanarak tanı için İsrail'deki Sheba Tıp Merkezi ile birlikte çalışacak.(Dünya- Hüsniye Güngör)

İsrail, Rusya'ya yönelik yaptırımlara katılacak

 

İsrail, Fas’da diplomatik misyonunu güçlendirmeye devam ediyor

 

İsrail'den 'aile birleşimi' yasağını uzatma kararı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)