BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİsrail hastaneye saldırdı: Dehşete düşüren görüntüler!----

İsrail hastaneye saldırdı: Dehşete düşüren görüntüler!

İsrail hastaneye saldırdı: Dehşete düşüren görüntüler!
30 Ocak 2024 - 13:44 www.finansgundem.com

İsrail güçleri, Batı Şeria'da bulunan İbni Sina Hastanesi'ne düzenledikleri operasyon sırasında 3 Filistinliyi öldürdü. Olay, İsrail askerlerinin hemşire ve doktor kıyafetleriyle hastaneye giriş anına ait şoke edici görüntülerle kaydedildi.


İsrail güçleri işgal altındaki Batı Şeria'da bir hastaneye baskın düzenleyerek biri tedavi gören 3 Filistinliyi öldürdü.

Filistin Sağlık Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, İsrail güçleri işgal altındaki Batı Şeria'nın Cenin kentindeki İbni Sina Hastanesine baskın gerçekleştirdi. İsrail askerleri, baskında hastanedeki 3 Filistinliyi öldürdü.

Filistin Sağlık Bakanı Mey el-Keyle, Birleşmiş Milletler ile uluslararası ve insan hakları kuruluşlarına yaptığı çağrıda, İsrail güçlerinin Gazze Şeridi ve işgal altındaki Batı Şeria'da Filistin halkı ile sağlık kuruluşlarına karşı işlediği suçlara son verilmesini, sağlık merkezleri ve ekipleri için gerekli korumanın sağlanmasını istedi.

DOKTOR VE HEMŞİRE ÖNLÜĞÜYLE HASTANEYE GİRDİLER

Filistin resmi haber ajansı WAFA'nın haberinde, öldürülen 3 Filistinliden ikisinin kardeş olduğu belirtildi.

Sivil kıyafet ile doktor ve hemşire önlüğü giyen yaklaşık 10 İsrail özel harekat mensubunun hastaneye girdiği ve 3. kata çıkarak susturuculu silahlarla 3 Filistinliyi öldürdüğü bildirildi. İsrail ordusu, öldürdüğü Filistinlilerin Hamas mensubu olduğunu öne sürdü.

İşgal altındaki Batı Şeria ve Doğu Kudüs'te de 7 Ekim 2023'ten bu yana İsrail güçleri ile yasa dışı Yahudi yerleşimcilerin saldırılarında öldürülen Filistinlilerin sayısı 381'e yükseldi.

İsrail'in Hamas ile yeni esir takası anlaşmasını kabul ettiği iddiası

 

İsrail'in komşularına verdiği zarar 10 milyar doları aştı

 

İsrailliler, insani yardımların Gazze'ye ulaşmasına engel olmaya çalışıyor

 

İsrail, 2 günde Han Yunus'da 350 Filistinliyi öldürdü

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)