BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİsrailliler, insani yardımların Gazze'ye ulaşmasına engel olmaya çalışıyor----

İsrailliler, insani yardımların Gazze'ye ulaşmasına engel olmaya çalışıyor

İsrailliler, insani yardımların Gazze'ye ulaşmasına engel olmaya çalışıyor
28 Ocak 2024 - 18:58 www.finansgundem.com

İsrailliler, insani yardım taşıyan araçların Gazze Şeridi'ne ulaşmasını engellemek için Kerem Ebu Salim Sınır Kapısı'nda gösteri düzenliyor. İsrail saldırılarının hedefinde olan Gazze'de Filistinliler açlıkla mücadele ediyor

İsrailliler, insani yardım taşıyan araçların saldırılar nedeniyle kıtlıkla karşı karşıya kalan Gazze Şeridi’ne girişine engel olmak için düzenledikleri gösterilere 5'inci günde de devam etti.

Yerel basında yer alan haberlere göre bir grup İsrailli, Birleşmiş Milletler'e (BM) ait insani yardımları taşıyan tırların Gazze'ye girişini engellemek için üst üste beşinci günde Gazze'nin güneydoğusundaki Kerem Ebu Salim Sınır Kapısı'nda gösteri düzenledi.

Yaklaşık 2,3 milyon Filistinlinin yaşadığı Gazze Şeridi, 7 Ekim’den bu yana İsrail saldırılarının hedefinde.

İsrail'in yoğun bombardımanı ve yardım tırlarının bölgeye girişinde çıkardığı zorluklar nedeniyle Gazze’de yaşayan Filistinliler açlıkla mücadele ediyor.

Gazze'de kıtlık seviyesine ulaşan açlık krizine rağmen bazı İsrail vatandaşları Gazze’ye yardım gönderilmesine karşı çıkıyor.

İsrail'in 7 Ekim'den bu yana Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda en az 11 bini çocuk, 7 bin 500’ü kadın olmak üzere 26 bin 422 Filistinli öldürüldü, 65 bin 87 kişi yaralandı.

Enkaz altında halen binlerce ölü olduğu bildirilirken, halkın sığındığı hastane ve eğitim kurumları hedef alınarak sivil altyapı da tahrip ediliyor.

İsrail ordusu, Gazze'deki 2 tugayını geri çekti

WSJ: İsrail ve Hamas'a yeni ateşkes önerisi

İsrail, savaş hazırlıklarını artırdığını duyurdu

ABD firmalarına 'İsrail' boykotu

İsrail'in sözde iddiaları üzerine Avustralya UNRWA'ya desteği kesti

Fahrettin Altun: Batılı hükümetler İsrail'e karşı uyanacak!

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • E.g.29 Ocak 2024 01:14

    BİZ ÇOĞUNLUĞU UN OLMAK ÜZERE GEMİLERLE 30 BİN TON YARDIM GÖNDERDİK DİYORUZ GAZZELİ YETKİLİLER İSE SADECE 7 TIR YARDIM ALDIKLARINI İDDİA ETTİLER YARDIMLARIMIZI İSRAİL YETKİLİLERİNİN KENDİ SOYDAŞLARINA DAĞITIP DAĞITMADIĞI ARAŞTIRILMALIDIR