BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara Piyasaİspanyol devi ÇEPAŞ'a ortak oldu----

İspanyol devi ÇEPAŞ'a ortak oldu

İspanyol devi ÇEPAŞ'a ortak oldu
07 Şubat 2014 - 17:42 www.finansgundem.com

ÇEPAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Fazlı Erdoğan, İspanyol demir çelik firması Gonvarri'nin yüzde 51 hisse ile ÇEPAŞ'a ortak olduğunu açıkladı.

ÇEPAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Fazlı Erdoğan, İspanyol demir çelik firması Gonvarri'nin yüzde 51 hisse ile ÇEPAŞ'a ortak olduğunu açıkladı.Madrid merkezli demir çelik üreticisi Gestamp'ın iştiraklerinden Gonvarri ve Ankara merkezli demir çelik üreticisi ÇEPAŞ'ın yöneticileri, 11 Kasım 2013'te imzaladıkları ortaklık anlaşmasını kamuoyuna duyurmak amacıyla ortak basın toplantısı düzenledi.
ÇEPAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan, burada yaptığı konuşmada, Gonvarri'nin yaptığı yatırımla Türkiye'ye 32 milyon avro kaynak sağlandığını vurgulayarak, özellikle yenilenebilir enerji sektöründe birlikte büyük projelere imza atmayı hedeflediklerini söyledi.
Söz konusu ortaklıkla aylık 5 bin ton olan üretimlerinin 9 bin tona ulaşacağını ifade eden Erdoğan, "İşimizi gölden denize, denizden okyanusa taşıdık. Türkiye yatırımda arzu edilen bir liman. Bölgesinde bir istikrar numunesi. Benim elim değil, başım taşın altında. Karşı taraf da o seviyede sorumluluk taşıyor. Başarmak zorundayız. Türkiye ve dünyanın geleceğini planlayarak yürüyoruz" diye konuştu.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)