BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİspanya’da resmi yas ilan edildi----

İspanya’da resmi yas ilan edildi

İspanya’da resmi yas ilan edildi
25 Mart 2015 - 10:38 www.finansgundem.com

GermanWing şirketinin uçağının düşmesi ve uçaktaki tüm yolcuların hayatını kaybetmesi nedeni ile İspanya hükumeti 3 resmi yas ilan etti

İspanyol hükümeti, Barcelona-Düsseldorf seferini yapan GermanWings şirketine bağlı uçağın bu sabah saatlerinde Fransa'nın güneyindeki Barcelonnette bölgesinde düşmesi ve uçaktaki tüm yolcuların hayatını kaybetmesinden dolayı 3 günlük yas ilan etti.

Uçak kazasıyla ilgili kriz masası oluşturan İspanyol hükümetinin yaptığı toplantı sonrasında basına açıklama yapan Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Soraya Saenz de Santamaria, dün gece yarısından itibaren tüm ülkede 3 günlük yas ilan edildiğini duyurdu.

İspanyol hükümeti, düşen uçakta 45 İspanyol vatandaşı olduğunu açıklamıştı.
Verilen bilgilerde ayrıca İspanya Başbakanı Mariano Rajoy'un  sabah uçak kazasının meydana geldiği bölgeye gideceği, Katalonya özerk yönetim hükümeti başkanı Artur Mas'ın da ona eşlik edeceği bildirildi.

Öte yandan GermanWings havayolları, programda olan ve TSİ 21.05'te hareket etmesi öngörülen Madrid-Düsseldorf seferini iptal etti. Şirket, iptalin herhangi bir teknik sebepten olmadığını, operasyonel bir konudan kaynaklandığını belirtti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)