BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporİsmail Kartal'dan da hakem iddiası----

İsmail Kartal'dan da hakem iddiası

İsmail Kartal'dan da hakem iddiası
24 Şubat 2015 - 00:19 www.finansgundem.com

Fenerbahçe Teknik Direktörü Kartal, 4. hakemin tüm uyarılarına rağmen hakemin Akhisarlı Custodio'ya kırmızı kart göstermediğini iddia etti

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasına kulüp başkanları, teknik direktörler ve futbolcuların hakemler hakkındaki iddiaları damga vurdu. Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal, Akhisar maçı sonrasında yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada, 4. hakemin orta hakemi kırmızı kart göstermesi konusunda defalarca uyardığını iddia etti.

İşte İsmail Kartal'ın maç sonu açıklamaları;

"Maçın genelinde hakim olan taraf bizdik. Çok pozisyon bulduk ancak faydalanamadık.

49. dakikada 4. hakem, tam 4 defa orta hakemi '27 numarayı, yani Custodio'yu at' şeklinde defalarca uyarmasına rağmen atmadı. Bu düşündürücü.

Bu hakem Gençlerbirliği maçında Kadlec'e yapılan kırmızı kartlık hareketi es geçen ve Gaziantepspor-Galatasaray maçında Burak Yılmaz'ın golünde ayağını kaldıran hakem. Başka da bir şey söylemeyeceğim.

Kontradan yediğimiz golden mağlup olduk. Rakibimizi tebrik ediyorum. Taraftarlarımızdan özür diliyoruz, önümüze bakıyoruz."

Cumartesi günü oynanan Balıkesirspor - Gençlerbirliği maçından sonra Balıkesirspor Başkanı TUna Aktürk hakem Tolga Özkalfa'nın eline vurduğunu iddia ederek karakola gitmiş ve şikayetçi olmuştu. Fenerbahçe - Akhisar Belediyespor maçından sonra ise Akhisar kaptanı Bilal Kısa hakemin kendisine "Daha delikanlı oynayın" dediğini iddia etmişti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)