BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİran'dan flaş Afrin açıklaması----

İran'dan flaş Afrin açıklaması

İran'dan flaş Afrin açıklaması
26 Şubat 2018 - 13:34 www.finansgundem.com

Türkiye’nin Afrin’e yönelik Zeytin Dalı Harekâtı’nı değerlendiren İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Behram Kasımi, "Suriye konusunda Türkiye’yle bazı konularda görüş farklılığımız var, ancak önemli olan iki ülkenin birlikte çalışmasıdır" dedi.

Türkiye’nin Afrin’e düzenlediği askeri harekâta ilişkin İran ile Türkiye arasındaki anlaşmazlığın olup olmadığına yönelik soruyu yanıtlayan İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Behram Kasımi, "Suriye konusunda sürekli Türkiye’yle irtibat halindeyiz; bazı konularda aramızda görüş birliği, bazı konularda görüş farklılığı mevcuttur ancak önemli olan birlikte çalışmamızdır" dedi. 

Türkiye, Rusya ve İran cumhurbaşkanlarının geçen günlerde Suriye konusunda telefonda görüştüğünü belirten İranlı Sözcü, "Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani önümüzdeki aylarda Türkiye’de bir araya gelecek. Üç ülke dışişleri bakanlarının da Astana sürecine ilişkin görüşmesi olacak. Bu görüşmeler anlaşmazlıkların giderilmesinde etkili olup, Suriye’de huzurun sağlanmasında yardımcı olacak" diye ekledi.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Stratejik Düşmanlık27 Şubat 2018 14:16

    Türkiye Balkanlarla işbirliği yapacağına İran'a koşuyor, İran din kardeşliği safsatasıyla bölgeyi zehirliyor. :(

  • bir yorum27 Şubat 2018 13:41

    Enfal süresi 46.ayette Allahu Teala müslümanları şöyle uyarmaktadır." Allaha ve Resulü Muhammede bağlılık gösterin ve sakın ha birbirinizle didişip çekişmeye yeltenmeyin , yoksa yılgınlığa düşersinizde gücünüz cesaretiniz elinizden gidiverir.Ve zor durumlarda da sabırda sebat edin; çünkü Allah gerçekten zorluklara göğüs gerenlerin yanındadır.Bu ayet müslümanların birbirleriyle çatışmaya savaşmaya gümesinin ne kadar kötü bir duruma düşeceğini bildirmektedir.Bu sadece bir ayettir.Bunun gibi bir çok ayet mevcuttur.Tabi anlayabilene

  • bir yorum27 Şubat 2018 13:10

    İster sünni olsun ister şii olsun isterse de selefi olsun mezhepler olduğu sürece islam dünyasındaki katliamlar asla ve kat a sona ermeyecektir.Bu uydurulmuş mezhepler yüzünden müslümanlık iddiasında bulunanlar arasında yüzyıllarca süren bir çatışma ve savaşlar yaşandı ve hala bu savaş ve çatışmalar devam ediyor.İşte Kur'anın manasını ve maksadını bırakıp da uydurma rivayet kültürüne göre islamı yaşadığını zannedersen olacak olan budur.Bununla ilgili Kur'anda bir çok uyarı var ama dinleyen kim veya Kur'anın manasını ve maksadını anlamaya çalışan kim.

  • KILIÇ26 Şubat 2018 14:29

    GUTADAKİ KATLİAMA SESİNİZ ÇIKMIYOR BU NASIL MÜSLÜMANLIK İRAN BU COGRAFYADA ANLAŞILIYORKİ KATİLLERİ VE TERÖRÜ DESTEKLİYOR .