BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara Piyasaİran etkisiyle petrol fiyatları yükseldi----

İran etkisiyle petrol fiyatları yükseldi

İran etkisiyle petrol fiyatları yükseldi
22 Temmuz 2019 - 11:06 www.finansgundem.com

Orta Doğu’da yaşanan kriz ile ilgili son gelişmeler ve bölgede yükselen gerilimin etkisiyle yüzde 1.0’in üzerinde yükseldi.

İran’ın, Birleşik Krallık’ın işlettiği bir petrol tankerine el koyması sonrasında bölgede yükselen gerilim etkisiyle yüzde 1.0’in üzerinde yükseldi.

Birleşik Krallık Dışişleri Bakanı Jeremy Hunt İran’a “sert” bir cevap verileceği sözü verirken, Daily Telegraph gazetesi, Birlşeik Krallık istihbarat servislerinin İran’ın ülkedeki hedeflere “saldırıya hazır” olduğunu belirttiklerini duyurdu.

Orta Doğu’da yaşanan kriz ile ilgili son gelişmeler, Londra’dan İran’a yönelik yaptırımlar yapılacağına dair haberler ve İran’dan gelen, soruşturmanın uzunluğunun mürettebatın işbirliğine bağlı olduğu açıklaması oldu.

Gelişmeler etkisiyle, Eylül ayı teslimatları için, Türkiye'de akaryakıt fiyatlarını belirmede ölçüt olarak kullanılan, Brent ham petrolü, yüzde 2.06 artışla 63.76 dolardan, ABD hafif petrolü yüzde 1.76 artışla 56.61 dolardan işlem görüyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)