BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaTeknolojiiPhone 5S'in bomba özelliği!----

iPhone 5S'in bomba özelliği!

iPhone 5S'in bomba özelliği!
14 Mart 2013 - 10:05 www.finansgundem.com

iPhone 5S hakkında yeni iddialar gelmeye başladı, bu yenilikler parmak izi okuyucusu ve NFC desteği olabilir

China Times haberlerine bakılırsa Apple, iPhone 5S için parmak izi okuyucusu ve NFC özelliğini bulundurmak için Tayvanlı bir yonga üreticisi ile görüşmeler gerçekleştiriyor. NFC özelliği sayesinde temassız ödeme imkanıyla telefon artık e-cüzdan olarak kullanılabilecek.
iPhone, Passbook uygulamasıyla uçak biniş kartı, sinema bileti, kupon gibi dokümanların bilgileri tutulabiliyor. NFC desteğiyle bu uygulama çok daha başarılı olabilir.
ÖDEMEK YAPMAK MÜMKÜN
İddialara göre firma, NFC’nin faydaları konusunda nihayet ikna olmuş durumda ve NFC’li bir iPhone prototipini test ediyor. Dolayısıyla 6. nesil iPhone’da NFC desteği olabileceği söyleniyor. Passbook uygulamasına ekstra fayda sağlayacağı gibi NFC ile dosya paylaşımı ve ödeme yapmak da mümkün olabilir.
Söz konusu olan parmak izi okuyucunun iPhone modellerinde yer alan Home tuşu üzerinde olacağı düşünülüyor. Parmak izi okuyucusu kimlik doğrulama işlemlerinde kullanılacak. Şimdiden merak uyandıran bu özelliğin hangi konuda işlem kolaylaştıracağı da merak uyandırıyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)