BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİngiltere Maliye Bakanı: Ortaya koyduğumuz büyüme planına güveniyorum----

İngiltere Maliye Bakanı: Ortaya koyduğumuz büyüme planına güveniyorum

İngiltere Maliye Bakanı: Ortaya koyduğumuz büyüme planına güveniyorum
27 Eylül 2022 - 15:35 www.finansgundem.com

İngiltere Maliye Bakanı Kwasi Kwarteng, Cuma günü açıkladığı mini bütçe sonrası İngiltere'nin para ve sermaye piyasalarında yaşanan türbülansı bankacılar, sigortacılar ve varlık yöneticileri ile değerlendirdi.

Financial Times gazetesinin haberine göre İngiltere Maliye Bakanı Kwasi Kwarteng, Cuma günü açıkladığı mini bütçe sonrası İngiltere'nin para ve sermaye piyasalarında yaşanan türbülansı bankacılar, sigortacılar ve varlık yöneticileri ile değerlendirdi.

İngiltere Maliye Bakanı Kwasi Kwarteng, Londra finans merkezinin önde gelen banka, sigorta ve varlık yönetim şirketlerinin yöneticileri ile bir araya geldi.

Financial Times gazetesinin haberine göre, Kwarteng, Cuma günkü açıklaması sonrası yaşanan satışlarla GBP'nin ABD doları karşısında rekor seviyelere gerilemiş olmasına rağmen yaptığı değerlendirmede, "Ortaya koyduğumuz büyüme planına güveniyorum ve orta vadeli mali plan yaklaşımımız çalışacak" diye konuştu. Kwarteng, mali disipline bağlı olduklarını da vurguladı.

Maliye Bakanlı toplantıda ayrıca, önümüzdeki aylarda daha fazla arz taraflı reform ortaya koyacaklarını ve finansal hizmetleri liberalleştire birinci önceliğini gerçekleştireceklerini ifade etti.

Kwarteng ile toplantıya katılanlar arasında Fidelity International CEO'su Anne Richards, Legal & General Grouh CEO'su Nigel Wilson ve Aviva Investors CEO'su Mark Versey yer aldı.

İngiltere'de milyonlarca kişi ek işte çalışmaya başladı

 

İngiltere hükümetinin yeni planları

 

Bostic: İngiltere'deki gelişmeler ekonomik gerilimi artırabilir

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)