BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılık“ING KOBİ Blog” ile KOBİ’lerin finansal sağlığına katkı ----

“ING KOBİ Blog” ile KOBİ’lerin finansal sağlığına katkı

“ING KOBİ Blog” ile KOBİ’lerin finansal sağlığına katkı
07 Eylül 2023 - 10:43 www.finansgundem.com

ING Türkiye, finansal sağlık, sürdürülebilirlik ve dijitalleşme alanlarında KOBİ’lerin yararlanabilecekleri bir bilgi kaynağı yaratmak amacıyla “ING KOBİ Blog” sayfasını hayata geçirdi.

“Sürdürülebilirlik işimizin kalbinde” sloganıyla ilerleyen ve sürdürülebilirlik stratejisinde finansal sağlık alanını önceliklendiren ING Türkiye, bireylerin ve işletmelerin finansal sağlığının iyileştirilmesine katkıda bulunmayı hedefliyor. Bu kapsamda ING, yenilikçi ve dijital çözümleri ile işletmeleri finansal olarak desteklerken, bir yandan da finansal sağlık alanında farkındalığın artırılmasını amaçlıyor. Bu vizyonla ING Türkiye, finansal sağlık, sürdürülebilirlik ve dijitalleşme alanlarında KOBİ’lerin yararlanabilecekleri bir bilgi kaynağı yaratmak amacıyla “ING KOBİ Blog” sayfasını hayata geçirdi.

ING KOBİ Blog sayesinde işletmeler, finansal okuryazarlık başta olmak üzere finans, bankacılık, tasarruf, teknoloji ve sürdürülebilirlik konularında ihtiyaç duydukları birçok bilgiye kolayca ulaşabiliyor. ING KOBİ Blog ile işletmelerin finansal konularda daha sağlıklı kararlar alarak işlerini daha sağlam temeller üzerine inşa edebilmesi hedeflenirken, aynı zamanda sürdürülebilir ve kapsayıcı ekonomik büyümeye katkıda bulunulması da amaçlanıyor.

ING KOBİ Blog’da “KOSGEB nedir?”, “Girişimcilik Belgesi nedir?”, “e-İmza nedir?, “e-Fatura Nedir?, “Şahış şirketi nedir?” ve “SWIFT Kodu nasıl öğrenilir?” gibi içeriklerle KOBİ’ler, finans ve dijital bankacılığa dair temel bilgilerden faydalanabiliyor. Blogda yer alan “Sürdürülebilirlik nedir?” ve “Sürdürülebilirlik kredileri nelerdir?” gibi içeriklerle ise işletmeler sürdürülebilirliğe yönelik merak ettikleri ve ihtiyaç duydukları bilgilere erişebiliyor. ING KOBİ Blog önümüzdeki dönemde işletmelerin ihtiyaçlarına göre oluşturulacak yeni içeriklerle zenginleşmeye devam edecek. KOBİ’ler, ING KOBİ Blog sayfasına https://www.ing.com.tr/tr/isiniz-icin/ingkobiblog linki üzerinden ulaşabiliyor

ING Türkiye Hakkında:

Faaliyetlerini ING Grubu’nun, insanların iş ve özel hayatlarında bir adım önde olmalarını mümkün kılma amacıyla gerçekleştiren ING, Türkiye'nin lider dijital kurumu olma hedefiyle bankacılık sektörü ve özellikle dijital bankacılıkta öncü adımlar atıyor. Müşterilerine her zaman, her yerden, kolay ve zahmetsiz hizmet sunabilmek amacıyla faaliyet gösteren ING Türkiye, marka yolu “sen hayatını yaşa” kapsamında “Kalıpların dışında hayatın içinde” söylemiyle ilerliyor. Kalıpların dışında bankacılık ürün ve hizmetleri geliştirerek müşterilerine hayatın içinde çözümler sunduğunu vurgulayan ING, bu söylem ile klişeleri sorgulayan, öncü ve yenilikçi marka tavrını güçlendiriyor. Dijitalleşme ve sürdürülebilirliği stratejisinde önceliklendiren ING Türkiye, Sabancı Üniversitesi İstanbul Uluslararası Enerji ve İklim Merkezi (IICEC), İş Dünyası ve Sürdürülebilir Kalkınma Derneği (SKD Türkiye), Uluslaraarası Yatırımcılar Derneği (YASED) üyesi ve çalışma gruplarında yer alıyor, aynı zamanda UNEP FI Sorumlu Bankacılık Prensipleri ve UN WEPs – Kadını Güçlendirme Prensipleri imzacısı.

ING Grubu Hakkında:

Güçlü bir Avrupa temeline sahip, dünya çapında bir finansal hizmetler şirketi olan ING Grubu, bankacılık faaliyetlerini ING Bank A.Ş. şirketi üzerinden yürütüyor. İnsanları güçlendirerek özel ve iş hayatlarında bir adım önde olmalarını sağlamayı ve insanlar ve gezegen için fark yaratmayı amaçlayan ING Grubu, 40’tan fazla ülkede 60 bin çalışanıyla bireysel ve kurumsal bankacılık hizmetleri sunuyor. ING Grubu hisseleri Amsterdam (INGA AS, INGA.AS), Brüksel ve New York Menkul Kıymetler Borsası’nda (ADRs: ING US, ING.N) işlem görüyor. Sürdürülebilirliği stratejisinin ayrılmaz bir parçası olarak kabul eden ING, Sustainalytics ve MSCI tarafından yapılan sektör kıyaslamalarında ve Karbon Saydamlık Projesi (CDP) tarafından oluşturulan “AA-List” derecelendirmesinde lider konumda yer alıyor. ING, 2022 tarihinde S&P Global Ratings tarafından yapılan ESG (çevresel, sosyal ve yönetişim) değerlendirmesinde “güçlü” puan aldı. ING grup hisseleri ayrıca, STOXX, Morningstar ve FTSE Russell gibi önemli sürdürülebilirlik endekslerinde yer alıyor. 

ING Türkiye’den evcil hayvanlar için Turuncu Patiler Sigortası

 

ING Türkiye’den YenidenBiz Derneği’nin “100. Yılda 1000 Kadın” projesine destek

 

ING Türkiye 2023 yılı ilk yarı finansal sonuçlarını açıkladı

 

ING Türkiye, Flexi Yaz ile çalışanlarına yaz boyunca uzaktan çalışma imkanı sunuyor

 

ING Türkiye gençlere dijital yetkinlikler kazandırıyor

 

ING Türkiye, “Turuncu Damla” finansal okuryazarlık projesi ile 10 yılda 60 bin çocuğa ulaştı

 

 

 

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)