BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİmamoğlu: Adalet ve kardeşlik kazanacak----

İmamoğlu: Adalet ve kardeşlik kazanacak

İmamoğlu: Adalet ve kardeşlik kazanacak
30 Mart 2024 - 13:34 www.finansgundem.com

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Doğru kişiyi seçerseniz liyakat, icraat kazanacak ve hep birlikte kazanacağız. Yarın Allah'ın izniyle adalet ve kardeşlik kazanacak." dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Büyükada'da düzenlenen halk buluşmasına katıldı.

Adalar halkından destek isteyen Ekrem İmamoğlu, şöyle konuştu:

"Sandık çok kudretli bir şey biliyorsunuz değil mi? Kendini milletten yüksekte görenleri şöyle bir hizaya dizer. Herkesi bir kendine getirir. Bu ülkeye zarar verenler varsa en büyük cezayı sandık keser. Öyle değil mi? Mührü doğru yere basarsanız İstanbul için gerçekten çok çalışacak kişiyi seçersiniz. Adalar için kendisini buraya adayan ve burası için çok çalışacak kişiyi seçersiniz. Doğru kişiyi seçerseniz İstanbul yeşil alan kazanır, İstanbul metro kazanır. Doğru kişiyi seçerseniz; İstanbul'un dar gelirlilerine daha çok destek ulaşır.

"HEP BİRLİKTE KAZANACAĞIZ"

Ben İstanbullu hemşerilerimin ve özellikle adaların güzel insanlarının, İstanbul'un geleceği için en doğru kararı vereceğinden hiçbir şüphem yok. Net olarak söylüyorum, yarın Allah'ın izniyle adalet ve kardeşlik kazanacak. Milyonlarca insanımız, siyasi partilerin ve daha da ötesi, partiler ötesi, güçlü bir halk ve vicdan ittifakının üzerinde bir anlayışla sandıkta bir araya gelecek ve adam kayırma, torpil değil hizmete ve liyakate oy kullanacak. Liyakat kazanacak, icraat kazanacak ve hep birlikte kazanacağız."

Geride bırakılan 5 yılda Adalar için yapılan yatırımlarını anlatan İmamoğlu, "Halkımız işine, evine daha rahat ulaşsın diye Maltepe- Adalar deniz hattımızı hizmete kavuşturduk. Yeni dönemde başkalarını da yapacağız. Pendik - Tuzla - Adalar ve Avcılar - Adalar deniz hatlarımızı da İstanbullularla buluşturacağız. Hem fayton esnafını mağdur etmedik, hem atların sahiplenmesini sağladık ve burada elektrikli araçları hizmete sokarak iç ulaşımı, çağdaş ve modern bir seviyeye taşıdık." ifadelerini kullandı.

'Para sayma görüntüleri' hakkında İmamoğlu ve CHP’den açıklama

 

İmamoğlu: Sosyal yardım paketini daha da genişleteceğiz

 

İmamoğlu ile minik Öykü'nün TRT sohbeti

 

Koç Grubu’ndan İmamoğlu iddiasına açıklama geldi

 

İmamoğlu'ndan seçim vaatleri: 100 bin öğrenciye ücretsiz ulaşım imkanı

 

İmamoğlu'ndan Akşener'e 'engelleme' yanıtı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)