BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem'Para sayma görüntüleri' hakkında İmamoğlu ve CHP’den açıklama----

'Para sayma görüntüleri' hakkında İmamoğlu ve CHP’den açıklama

'Para sayma görüntüleri' hakkında İmamoğlu ve CHP’den açıklama
12 Mart 2024 - 15:47 www.finansgundem.com

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu para sayma görüntülerinin 5 yıl öncesine ait olduğunu belirterek, “İstanbul CHP İl Başkanlığı'nın satın alma sürecindeki bir hukuk ofisinde yapılan bir işlem” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, soruşturma başlatılan para sayma görüntüleri hakkında, "İstanbul CHP İl Başkanlığı'nın satın alma sürecindeki bir hukuk ofisinde yapılan bir işlem" dedi. İmamoğlu, "O görüntü üzerinden siyasi yaygara çıkarmaya çalışanların kötülükçü akılları var" diye konuştu.

İSTAÇ Endüstriyel Atık Termal Bertaraf Tesisi Açılışı'nda yaptığı konuşmada, soruşturma başlatılan para sayma görüntüleriyle ilgili açıklamalarda bulunan Ekrem İmamoğlu, “5 yıl öncesine döndüğümde, Ramazan'ın ilk günü (6 Mayıs 2019) seçimi iptal eden bir akılla mücadele etmek zorunda kaldık. Yine dün, Ramazan'ın ilk günü de olsa, bazı kötülükler rahat durmuyor. Bir bakıyorsunuz böyle bir, ‘Haydi Ekrem'i nasıl alaşağı ederiz, buradan ne çıkartırız’ diyerek, seçime 20 gün kala, CHP İstanbul İl binasının satın alınması sürecinde, bir hukukçu ofisinde yapılan bir işlem üzerinden fırtına koparmaya çalışan insanların kötülükçü akılları var" dedi.

CHP'DEN AÇIKLAMA

CHP İstanbul İl Başkanlığı'nın, sosyal medyada gündem olan para sayma görüntülerine ilişkin açıklamasında söz konusu görüntülerin, partinin il başkanlığı binasının alımıyla ilgili olduğu ve 2019 yılına ait olduğu

ADALET BAKANI'NDAN AÇIKLAMA

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç da konuyla ilgili, "Bağışın şekli bellidir, miktarı da bellidir. Hesap numaraları var, buradaki paralar başka kaynaktan mı geliyor... Savcı bu paraların kaynağını soracaktır. Kamuoyunda tepki ortaya çıktı. Bu konuda lehte-aleyhte çok beyan var" dedi.

Sosyal medyadaki 'para sayma' görüntülerine ilişkin soruşturma başlatıldı

 

İBB: Kanal İstanbul imar planı iptal edildi

 

İBB, kira yardımını yüzde 55 artırdı

 

İBB, 79.9 milyon euro dış borçlanma yapacak

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)