BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaŞirket Haberleri''İlk Kartım'' Finansbank'tan----

''İlk Kartım'' Finansbank'tan

''İlk Kartım'' Finansbank'tan
22 Kasım 2013 - 17:24 www.finansgundem.com

Finansbank'ın ilk kez kredi kartı sahibi olacak müşterilerine bilinç kazandırmak için hazırladığı yeni kampanyası...

Finansbank’ın ilk kez kredi kartı sahibi olacak müşterilerine bilinçli harcama alışkanlığı kazandırmak üzere hazırladığı “İlk Kartım” programı, doğru kullanıldığında kredi kartının sağladığı faydalardan nasıl yararlanılacağını ve kart sahiplerinin bütçelerini nasıl rahatlatabileceklerini anlatılıyor. İlk Kartım sahipleri, limit sorgulama, borç hatırlatma servisi gibi özelikler ile kartlarıyla yaptıkları harcamaları kolaylıkla kontrol edebiliyor; bütçelerini bilinçli yönetiyor.
Bizce Mümkün anlayışı ile yeni bir hizmete imza atan Finansbank, ilk defa kredi kartı alan müşterilerinin farklı ihtiyaçlarını dikkate alarak İlk Kartım / Bilinçli Harcama Hareketi’ni başlattı.Finansbank “İlk Kartım” programı, daha önce kredi kartı olmayıp ilk kez kart alacaklara, bilinçli harcama alışkanlığı kazandırmak üzere hazırlandı. “İlk Kartım” programı kapsamında ilk kez kart sahibi olan Finansbank müşterilerine, bilinçli kullanıldığında kredi kartının sağladığı kolaylıklardan nasıl yararlanacakları ve bütçelerini nasıl rahatlatabilecekleri anlatılıyor. İlk Kartım ile kredi kartı sahipleri, limit sorgulama, ekstreye üst tutar belirleme, borç hatırlatma servisi gibi özellikler ile borçlarını kolaylıkla kontrol edebiliyor. İnternet Bankacılığı ve ATM gibi hızlı kanallardan anında hesap bilgilerini öğrenebiliyor.
TAKTİKLER YILMAZ VURAL’DAN
Farklı ihtiyaçlara hizmet veren özel kredi kartları bulunan Finansbank, müşterilerinin bilinçli harcama yapmasına verdiği önemi “İlk Kartım” programı ile gösteriyor.
www.ilkkartim.com.tr’de,Türkiye’nin sevilen futbol adamı Yılmaz Vural, ilk kez kart sahibi olanların kolaylıkla anlayacağı bir dille, bilinçli kart kullanımı konusunda yol gösterici taktikler veriyor.
HEDEF BİLİNÇLİ KULLANIMI TEŞVİK ETMEK
Program kapsamında İlk Kartım müşterileri alt segmentlere ayrılıyor. Gerekli görülen segmentlerde kart sahiplerinin ödeyebileceklerinden fazla borçlanmalarını önlemek ve bilinçli kart kullanımını teşvik etmek amacıyla ilk 7 ay boyunca limitleri kısıtlanıyor. Kart sahibinin ödeme performansına ve gelirine uygun harcama yapmasına bağlı olarak limitleri açılıyor ve kartını dilediği gibi kullanma imkanı sunuluyor.
İlk kez kredi kartı sahibi olanların, hem kartın avantajlarından yararlanmalarını, hem de bütçelerini zora sokmadan harcama bilinci edinmelerini amaçladıklarını belirten Finansbank Bireysel Bankacılık ve Ödeme Sistemleri Genel Müdür Yardımcısı Erkin Aydın, “İlk Kartım programı, ilk kez kart sahibi olan müşterilerin ihtiyaçları doğrultusunda hazırlandı. Program kapsamında, ilk kez kart alanların bankacılık sistemiyle tanışması nedeniyle, özel bir iletişim dili ve bilinçlendirici bir yaklaşım sunuyoruz. Hedefimiz ilk kart sahiplerinin bilinçli kart kullanıcıları olmalarını sağlamak. Bu amaçla Finansbank “İlk Kartım” programına hatırlatma servisini ekledik. Kart sahiplerine borçları ve ödeme zamanlarını hatırlatarak, gecikme nedeniyle ortaya çıkabilecek borç yükünü ortadan kaldırmayı hedefliyoruz. Ayrıca İlk Kartım programına özel hazırladığımız web sitesinde yer alan, bütçe yönetimi ve kart kullanımına ilişkin önemli bilgiler ile toplumuzun finansal okur yazarlığını artırmayı amaçlıyoruz” dedi.
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)