BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİki eski büyükelçiye gözaltı----

İki eski büyükelçiye gözaltı

İki eski büyükelçiye gözaltı
18 Ağustos 2016 - 16:08 www.finansgundem.com

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturma kapsamında iki eski büyükelçi Tuncay Babalı (fotoğraftaki) ve Ali Fındık gözaltına alındı

Darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturma kapsamında, Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, haklarında gözaltı kararı bulunan Tuncay Babalı ve Ali Fındık ifadeleri alınmak üzere Ankara Emniyetine getirildi.

Babalı ve Fındık, emniyetteki işlemlerinin ardından Ankara Adliyesine götürülecek. Türkiye'nin eski Kanada Büyükelçisi Tuncay Babalı 17 Ağustos 2014'te, Türkiye'nin eski Kosta Rika Büyükelçisi Alı Fındık ise 11 Kasım 2015'te merkeze çekilmişti.

Büyükelçi Babalı, FETÖ üyesi olduğu gerekçesiyle 15 Temmuz'daki darbe girişiminin ardından görevden alınmıştı. Fındık'ın da merkeze çekilmesinden bir süre sonra görevden alındığı öğrenildi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)