BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkİhracatçı kadın girişimcilere İGE teminatlı kredi Yapı Kredi'de!----

İhracatçı kadın girişimcilere İGE teminatlı kredi Yapı Kredi'de!

İhracatçı kadın girişimcilere İGE teminatlı kredi Yapı Kredi'de!
11 Aralık 2023 - 14:50 www.finansgundem.com

Kadın girişimcileri güçlü bir şekilde destekleyen Yapı Kredi, ihracatçı kadın girişimcilere İhracatı Geliştirme A.Ş. (İGE) teminatıyla kredi sunmaya başladı.


İhracatı destekleyici çözümleri kadın girişimcilerle buluşturduklarını söyleyen Yapı Kredi Genel Müdür Yardımcısı Cahit Erdoğan, şu değerlendirmede bulundu:

“Kadınların iş dünyasına katılımını teşvik etmek, ülkelerin ekonomik potansiyelini tam olarak gerçeğe dönüştürmesinde hayati bir öneme sahip. Bu doğrultuda Yapı Kredi olarak kadınları her alanda destekleyen proje ve iş birlikleri gerçekleştiriyoruz. Sahip olduğumuz bu yaklaşım sayesinde ülkemizin geleceğine de yatırım yaptığımıza inanıyoruz. Son olarak hayata geçirdiğimiz Yapı Kredi İhracatta Kadını Destekleme Paketi ile kadın girişimcileri ihracat alanında destekliyor ve önlerindeki sınırları kaldırıyoruz.

Her geçen gün daha fazla dijitalleşen dünyada kadın girişimcileri ihracat alanında desteklemek ve finansmana erişimlerini kolaylaştırmak için İGE gibi kadın girişimcileri destekleyen iş birliklerinin içerisinde yer almaya devam edeceğiz. Önümüzdeki dönemde de kadınların, hayatın her alanında daha fazla güçlenmesi için kadın girişimcilerin yanlarında olacağız.’’

İhracatın finansmanında öncü rolümüz ile kadın ihracatçıların yanındayız

İhracatta Kadını Destekleme Paketi’ne ilişkin İhracatı Geliştirme A.Ş. Genel Müdürü Kasım Akdeniz yaptığı değerlendirmede: “İGE olarak varlık sebebimiz verdiğimiz kefaletler ile bankaların ihracata daha fazla kredi kullandırmasını sağlamak. Kefalet veren bir kurum olmanın yanı sıra, finansmana erişim sürecinde sürdürülebilir ekonomik kalkınmanın tüm aktörlerine destek sağlama vizyonuyla çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz.

‘Yapı Kredi İhracatta Kadını Destekleme Paketi’ ile kadın ihracatçıların ekonomiye daha aktif bir şekilde katılımlarını sağlamayı hedefliyoruz. Kadın ihracatçıların finansmana erişimini kolaylaştırmak amacıyla Yapı Kredi ile yaptığımız iş birliğinin önümüzdeki dönemde ihracatımıza sağlayacağı olumlu yansımaları takip etmeye ve kadın ihracatçılarımıza destek sağlamaya devam edeceğiz” dedi.

Yapı Kredi'den taksitli alışverişlerde temassız imkanı

 

Yapı Kredi'den Türkiye'de bir ilk: Aç/Kapa Güvenli Evim Sigortası

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)