BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHusilere ait iki insansız deniz aracı imha edildi----

Husilere ait iki insansız deniz aracı imha edildi

Husilere ait iki insansız deniz aracı imha edildi
06 Şubat 2024 - 14:01 www.finansgundem.com

Amerika Birleşik Devletleri Merkez Komutanlığı (CENTCOM), Yemen’de Husilerin kontrolündeki bölgelerde iki insansız deniz aracının imha edildiğini açıkladı.

CENTCOM'dan yapılan açıklamada, “5 Şubat'ta saat 15:30 sularında ABD Merkez Komutanlığı kuvvetleri Husilere ait iki adet patlayıcı yüklü insansız deniz aracına (USV) karşı hazır müdafaa amaçlı bir saldırı düzenlendi. Amerika Birleşik Devletleri (ABD) savaş gemileri yüklü USV'leri Yemen'de Husilerin kontrolünde tespit edilmiş ve bunların bulunduğu bölgedeki ABD Donanması gemileri ve ticari gemiler için yakın bir tehdit oluşturulduğu belirlendi. Bu faaliyetler seyrüsefer özgürlüğü özgürlüğü ve uluslararası suları ABD Donanması gemileri ve ticari gemiler için daha güvenli ve emniyetli hale getirmekyi güvence altına aldı” denildi.

Ayrıca bölgede görev yapan ve operasyonların komuta ettiği merkez haline gelen USS Eisenhower uçak gemisinin kaptanı Chowdah Hill, savaş uçaklarının güvertedeki görüntülerini paylaşıyordu.

CENTCOM Talimatından terör örgütü PKK/YPG'ye ziyaret

 

İran: İsrail'in CENTCOM'a ait bölgesi için tehdit

 

Biden'ın CENTCOM'a gösterdiği aday belli oldu

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)