BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHusilerden ABD'ye açık tehdit----

Husilerden ABD'ye açık tehdit

Husilerden ABD'ye açık tehdit
21 Aralık 2023 - 04:20 www.finansgundem.com

Yemen'deki Husilerin lideri Abdülmelik el-Husi, "Kızıldeniz'deki herhangi bir gerilime" yanıt olarak ABD'nin savaş gemilerini hedef alacaklarını söyledi

İsrail ile Hamas arasındaki çatışmalar devam ederken Yemen'deki Husiler de Kızıldeniz'deki faaliyetlerini artırıyor. İran destekli grup, denizde güvenlik için bir misyon oluşturan ABD'yi savaş gemilerini vurmakla tehdit etti.

Yemen'deki Husilerin lideri Abdülmelik el-Husi, "Kızıldeniz'deki herhangi bir gerilime" yanıt olarak ABD'nin savaş gemilerini hedef alacaklarını söyledi.

"BOŞ DURMAYACAĞIZ"

İran destekli grubun lideri Abdülmelik el-Husi, yaptığı televizyon konuşmasında, "ABD'nin gerilimi tırmandırmaya yönelik herhangi bir eğilimi veya Yemen'i hedef alması karşısında boş durmayacaklarını" belirtti.

"İHA İLE VURACAĞIZ''

"Kızıldeniz'de herhangi bir gerilim durumunda Amerikan savaş gemilerini ve nakliye trafiğini roketlerle ve insansız hava araçlarıyla (İHA) hedef alacakları" tehdidinde bulunan Husi, "ABD'yi, İsrail gemilerini korumak amacıyla Kızıldeniz'i askerileştirmeye çalışmakla" suçladı.

Kızıldeniz'e kıyısı olan ülkelerin ABD müdahalesinden etkileneceğini kaydeden Husi, "bu tırmanışın önlenmesi için harekete geçilmesi" çağrısında bulundu.

ABD’den Akdeniz'de gövde gösterisi

 

ABD'nin cari açığı daralıyor

 

ABD, Rus varlıklarını Ukrayna'ya devretmeyi planlıyor

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mahhir21 Aralık 2023 11:52

    Bu pisliklerin birbirlerini katleden çöl bedevisi teröristlerin din inanç ticareti ile dünyayı ele geçirdiğini düşünün!