BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBanka & Kredi KartlarıHSBC’den kart aidatı olmayan kredi kartı----

HSBC’den kart aidatı olmayan kredi kartı

HSBC’den kart aidatı olmayan kredi kartı
16 Mayıs 2013 - 15:57 www.finansgundem.com

Kredi kartı pazarına farklı bir boyut getiren HSBC Concept için kredi kartı ücreti ve yıllık aidat ödenmeyecek

“HSBC Concept” kredi kartını hayata geçiren HSBC Türkiye, alışılagelmiş sektör dinamiklerinin dışına çıkarak, kredi kartı pazarına farklı bir boyut getirdi. HSBC Concept sahipleri kart ücreti ve yıllık aidat ödemeyecek.  HSBC Concept kredi kartı ile ayrıca kart gönderim ücreti, işlemsizlik ücreti gibi ilave ücret veya masraflar da alınmayacak. HSBC  Concept sahipleri artı taksit, taksit erteleme ve NakitPuan kampanyalarından faydalanabilecek ve tamamen kendi tercihleri doğrultusunda ek ücret ödeyecek.
Şeffaflık ve açıklığı içinde taşıyan ‘İçi dışı bir kart’
HSBC Bireysel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Taylan Turan yeni kredi kartına ilişkin yaptığı açıklamada, “Müşterilerimize şeffaf, açık ve içten hizmet verme ilkemiz doğrultusunda bir süredir yeni ürünler geliştiriyoruz. KrediNet ile başlattığımız bu stratejinin son örneği olarak içi dışı bir HSBC Concept kartı piyasaya sunduk. HSBC Concept kart sahipleri diledikleri gibi alışveriş yapıp, taksit fırsatlarından faydalanacak ve harcamalarının karşılığında NakitPuan kazanacak. Eğer artı taksit, taksit erteleme ve NakitPuan kampanyalarından faydalanmak isterlerse, tamamen kendi tercihleri doğrultusunda ek ücret ödeyecekler. Böylece müşterilerimiz hangi hizmete ne kadar ilave ödeme yaptıklarını önceden bilecek. Bu ödemelerini aylık kredi kartı ekstrelerinden takip ederek, HSBC Concept’e özel ödedikleri ücretler toplamını görebilecekler. Müşterilerimiz HSBC Concept kart ile artık tercihleri doğrultusunda kendi kredi kartlarını istedikleri gibi şekillendirebilecek” dedi.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)