BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHollanda Türk iş adamı ve sporcular için seyahat yasağını kaldırıyor----

Hollanda Türk iş adamı ve sporcular için seyahat yasağını kaldırıyor

Hollanda Türk iş adamı ve sporcular için seyahat yasağını kaldırıyor
12 Eylül 2020 - 16:20 www.finansgundem.com

Türkiye'deki profesyonel sporcular pazartesi günü, iş dünyası da 21 Eylül'den itibaren vize başvurusu yapabilecek.

Hollanda hükümeti, korona virüs salgını sonrası aralarında Türkiye'nin de bulunduğu Avrupa Birliği (AB) dışındaki ülkelere mart ayından bu yana uygulanan seyahat yasağını esnetiyor. Türkiye'deki profesyonel sporcular pazartesi günü, iş dünyası da 21 Eylül'den itibaren vize başvurusu yapabilecek.

Türkiye'deki en büyük dış yatırımcı ülke olan Hollanda, pandemi sürecinde uygulanan seyahat kısıtlamaları ve vize başvurularının iptal edilmesi nedeniyle özellikle iş adamlarından gelen yoğun şikayetlerle karşı karşıya kaldı.

Hollanda'nın Ankara Büyükelçiliği, uygulanan seyahat kısıtlamalarının küçük ve orta işletmeler dahil ticari yaşamı ve spor faaliyetlerini ciddi biçimde etkilediğini bildirerek, seyahat yasakları konusunda yeni bir düzenleme önerisinde bulundu.

Hollanda hükümeti, bu öneriyi olumlu karşılayarak, Cuma günkü bakanlar kurulu toplantısında, seyahat yasağı uygulanan AB dışındaki diğer ülkeleri de kapsayacak şekilde genişletti.

Vize başvuruları başlıyor

Hükümet, seyahat kısıtlamaları nedeniyle, birçok ticari ilişkiyi sürdürmekten, uluslararası futbol maçlarındaki deneyim eksikliğine kadar bir çok faaliyetin etkilendiğini vurgulayarak, iş adamı ve profesyonel sporcular uygulanan koronavirüs önlemlerinin gevşetilmesine karar verdi.

Muhittin Böcek'in son test sonucu açıklandı

Dev teknoloji şirketinden yerli solunum cihazı üretimi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)