BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDev teknoloji şirketinden yerli solunum cihazı üretimi----

Dev teknoloji şirketinden yerli solunum cihazı üretimi

Dev teknoloji şirketinden yerli solunum cihazı üretimi
12 Eylül 2020 - 12:00 www.finansgundem.com

Enerji, biyoloji, medikal ve ulaşım konularında teknolojik projeler geliştiren Kırmızı Bayrak,Türkiye'nin tam donanımlı ve üstün özellikli yoğun bakım tipi solunum cihazını üretmeye başladığını duyurdu.

Enerji, biyoloji, medikal ve ulaşım konularında teknolojik projeler geliştiren Kırmızı Bayrak Teknoloji Dış Ticaret Anonim Şirketi; Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının desteğiyle ülkemizin ikinci tam donanımlı ve üstün özellikli yoğun bakım tipi solunum cihazını üretmeye başlamıştır. Yerli kaynaklarla cihazın AR-GE çalışmasını tamamlayan şirket, kısa bir sürede İzmir’deki son teknolojiyle donanmış modern tesislerinde toplu üretime geçerek büyük bir başarıya imza atmıştır.

Yerli kaynaklarla üretilen KBT solunum cihazının en büyük üstünlüklerinden biri cihazda kullanılan Flow Sensörleri sayesinde cihazın 10-15 yıl sorunsuz çalışabilmesidir. Şirket, solunum cihazıyla ilgili Hollandalı Secomea firması ile uzaktan takip ve servis özelliğiyle ilgili lisans anlaşması yapmıştır. Cihazın tüm gövdesinin alüminyum malzemeden üretilmesi sayesinde ürün dünya devi markalarla yarışabilecek düzeye erişmiştir.

Kırmızı Bayrak Teknoloji ve Dış Ticaret A.Ş. Ceo’su Hasan Karaozan; başarılı bir tasarıma sahip solunum cihazı ile Kazakistan, İran, Polonya, Romanya, Pakistan, Irak, Slovenya gibi pek çok ülkeden sipariş aldıklarını, 4,5 milyon dolarlık makine üretimi ile günden güne üretim kapasitesini artırdıklarını ve ülkemize ciddi ihracat katkısı sağlamaktan ayrıca mutlu olduklarını belirtti.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)