BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaHızlı trenlere, hızlı internet geliyor----

Hızlı trenlere, hızlı internet geliyor

Hızlı trenlere, hızlı internet geliyor
13 Haziran 2013 - 17:27 www.finansgundem.com

Hızlı trenlerde çift rakamlı mbit/sn geniş bant internet hizmeti başlayacak

Trenlere geniş bant internet, multimedya ve bağlantı çözümleri sunan 21Net, son hizmeti Telematics 2.0 ile “hızlı trenlerde çift rakamlı mbit/sn geniş bant internet” sağlayacak
Dahili multimedya demiryolu sistemleri uzmanı 21NET, bugün Londra BWCS Tren İletişim Konferansı’nda yeni Telematics 2.0 çözümünü tanıttı. Telematics 2.0 internet ve multimedya çözümleri, demiryolu sektörü standartları ve veri merkezi altyapısıyla uyumlu onboard ekipmanlar, operasyon ve bakım hizmetlerini bir bütün olarak sunuyor.

21Net Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Henry Hyde-Thomson “Günümüzde demiryolu şirketleri, yolcularının seyahatini daha keyifli ve üretken kılmanın yollarını arıyor. Yeni Telematics 2.0  trende gittikçe artan geniş bant talebini karşılamak için saniyedeki megabit değerini tek rakamlardan çift rakamlara çıkararak, standardı bir kere daha yükseltiyor ”dedi. 21Net’in trenler için geliştirdiği Telematics 2.0 çözümü, uçaklarda uçuş esnasında verilen eğlence teknolojisini, yolcu interneti ve makinist bağlantısı için kullanılan hızlı geniş bant ile birleştiriyor.
Telematics 2.0 mimarisi, çift haneli kesintisiz geniş bant hizmeti sağlamak için, uydu, hücresel ve hat boyu teknolojileri bir araya getiriyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)