BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisHitay'ın Terim sevgisi resme yansıdı!----

Hitay'ın Terim sevgisi resme yansıdı!

Hitay'ın Terim sevgisi resme yansıdı!
20 Şubat 2013 - 14:44 www.finansgundem.com

Ünlü iş adamı Emin Hitay, Galatasaray ve Fatih Terim sevgisini değişik bir yöntemle gösterdi...

Emin Hitay, Galatasaraylı yönü ile bilinen başarılı işadamlarından sadece biri. Başarılı işleri kadar Galatasaray taraftarlığıyla da biliniyor. Emin Hitay, Fatih Terim sevgisini değişik bir şekilde gösterdi.... Bunu kendi blogunda kaleme alınca bizim de gözümüzden kaçmadı. Emin Hitay'ın kendi kaleminden sizlere aktarmak istedik.
"Mabeyn Galeri, genç kuşağın başarılı temsilcilerinden Murat Tosyalı’nın 'Futbolu Seviyorum' başlıklı sergisine, 5 Şubat’tan beri ev sahipliği yapıyor. Sanatseverlerle futbolseverleri aynı mekanda buluşturan sergide, futbol tarihine iz bırakan başarılı isimlerin portrelerini incelemek bir keyifti doğrusu… Sergide, Galatasaray’ın başarılı Teknik Direktörü, İmparator Fatih Terim’in de tuval üzerine akrilik bir portresi bulunuyordu. Bu resmi ben alıp Hocamıza hediye ettim. Ancak arkasına yazdığım küçük not ile birlikte Fatih Hoca’nın sırtına bir sorumluluk da ben yüklemiş oldum! İmparator’un “4 yıldızlık” hedefine başarıyla ulaşacağına bütün kalbimle inanıyor, tablonun kendisine uğur getirmesini diliyorum…"
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)